Bill Gates kao V.I.P. stiže na Web::INDUSTRIJU!

Trajalo je mjesece i mjesece pregovaranja i konačno: večeras u 20:03h, po lokalnom vremenu, Bill Gates osobno je potvrdio, na službenom skype sastanku s organizatorima Web::INDUSTRIJE, dolazak na manifestaciju gdje će biti V.I.P. sudionik oba dana. Pomoćnik gospodina Gatesa, Evan Watkinson, nastavio je sastanak uživo s organizatorima s kojim je dogovorio generalno pokroviteljstvo Microsofta, izjavljujući da je 'ovo vrlo važna manifestacija za hrvatsku web-zajednicu te su ju spremni podržati'. Ovom prilikom šaljemo vam screenshot večerašnjeg sastanka s Billom koji šalje pozdrave svim Web::INDUSTRIJALCIMA!

Iako jutro nakon 31.03., manje-više, svi krećemo s prvoaprilskim šalama, mi smo sačekali veče do kada već možda zaboravite da je prvi april, dan kada se malo poigramo i izvrćemo stvarnost u svoju korist, a na šok drugim ljudima. Večeras nam je bila namjera da vas malo nasmijemo, dobijemo 'like' više na kraju teksta, a možda i pokoji komentar u stilu 'Naaaah, baš Bill Gates ima vremena za hrvatsku web-zajednicu i to u vrijeme svog ručka' (računajući po američkom vremenu). U svakom slučaju, namjera nam je bila izazvati smijeh, tako da ovu priliku nećemo koristiti za promociju Web::INDUSTRIJE i staviti link na prijave, već ćemo vas sve pozvati da napišete u komentar jeste li svojom forom uspjeli 'dići' nekoga danas i o čemu se radilo.

S Bill Gatesom ili bez njega - nije isto! :)

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.