Otvorenje konferencije 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga'

U točno 10h počelo je službeno otvorenje konferencije 'Weboo 2015 - Dan internetskog marketinga' koja se odvija u The Movie Pub-uOrganizator se nakon godina i godina velikih, često korporativno-sterilnih dvorana odlučio unijeti malo opušteniji ritam u konferencijsku atmosferu pa je tako na ovoj konferenciji sudionike smjestio u ležeran i ugodan pub za svačiji ukus. Prostorom ovoga jutra dominira miris toplih kava uz dobro raspoložene predavače i nasmijanu publiku spremnu za jedan novi i bolji dan.

Kako ne bi išlo sve 'po špagi', razboljela se prva i jedina predavačica današnje konferencije, Majana Havranek koja je jučer završila s virozom u krevetu. Ostatak dana s nama su samo muški predavači što bi moglo rezultirati gnjevom feminističkih udruga :)

Umjesto Majane uskočio je drugi profesionalac, kolega iz njezine tvrtke, Mislav Malenica koji je dobro upoznat s temom predavanja te je zamijenio kolegicu samo onako kako to pravi profesionalac i čini. 

U prvom bloku predavanja koja traju od 10:00 do 12:00 očekujemo, nakon svakog od četiri predavanja, puno postavljenih pitanja iz publike jer će svaki od četiri predavača nakon svog predavanja odabrati koje mu je pitanje publike bilo najsimpatičnije te će osobu nagraditi prvoklasnim ručkom koji sprema šef kuhinje u The Movie Pub restoranu. Predavači će danas, osim naših mozgova, razveseliti i nečija nepca. Sretno publici!

Dodjela Masterweb nagrada

Prije pauze za ručak na programu je dodjela Masterweb nagrada u 3 kategorije:

 1. Najbolje interent bankarstvo
 2. Najbolja foto-galerija
 3. Najbolji servis za online prodaju ulaznica

Puno posla, promišljanja, ocjenjivanja, želje i volje imao je stručan žiri koji se sastoji od 9 osoba:

 • Marina Obšivač
 • Emanuel Blagonić
 • Saša Stanković
 • Marko Radelić
 • Matija Gračanin
 • Dražen Tomić
 • Goran Čandrlić
 • Zorin Radovančević
 • Siniša Randić

Za kraj konferencije - vrijedne nagrade Web::Edukacije

Po završetku posljednjeg predavanja koje drži Robert Petković, inače redoviti predavač na Web Marketing Akademiji, slijedi nagradna igra za sve sudionike konferencije.

Web::Edukacija, u svom edukativnom duhu, osigurala je nagrade vrijedne 20.000,00 kuna pa će tako 10 sretnika osvojiti dvodnevni seminar iz područja web marketinga prema vlastitom odabiru, a 11. sretnik osvojiti će školarinu u iznosu 10.000,00 kuna za upise u Web Marketing Akademiju nakon čega ćemo imati još jednog certificiranog Specijalistu za web marketing, zvanje koje se upisuje u radnu knjižicu i uz koje možete i Vi jednoga dana biti predavač na jednoj ovakvoj konferenciji.

Šaljemo vam veliki pozdrav s konferencije!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.