Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati

WMAPridržavajući se viših standarda u edukaciji o internetskom marketingu od konkurencije, Web::Edukacija već dugi niz godina drži do one "Ne predaje učitelj ono što želi, ne predaje učitelj ono što zna, učitelj predaje ono što jest" te testirajući polaznike na mišljenje o predavanjima predavača Web Marketing Akademije (WMA) bira tj. grupira i zadržava pozitivnom selekcijom samo one najbolje te tako svim sljedećim generacijama polaznika WMA osigurava najvišu razinu kvalitete nastave.

Jedino tako je WMA mogla odgovoriti visokim zahtjevima tržišta, dakle zahtjevima polaznika (Vas koji čitate ovaj tekst) i od njih godinama stvarati ono što žele postati - certificirani web-specijalisti za internetski marketing upravo na način koji je odavno Goethe opisao riječima - "Ukoliko se prema pojedincu odnosiš kao da je ono što treba biti i može biti, onda će i postati što treba biti i može biti."

Na našem putu obrazovanja budućih web-specijalista, Web::Edukacija je uvijek bila u potrazi za kvalitetni predavačkim kadrom te željom za dugoročnom suradnjom te se povodila mišlju kod odabira predavača da "Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati" i jedina u Hrvatskoj osmislila jedinstveni selektorni algoritam za odabir predavača koji su najbolji od najboljih. Anonimnim glasovanjem publike masovih događanja (konferencija i sajmova), sudionici su bili u mogućnosti netom nakon održanih kratkih predavanja dati svoju ocijenu i stvarati tako TOP liste predavači od kojih su samo najbolji regrutirani među predavače Web::Edukacije. Dokaz tome da je algoritam odabira, koji usput budi rečeno se i dan-danas koristi, bio pun pogodak je veliki interes konkurencije na tržištu edukacije o internetskom marketingom pokazao veliki interes za predavačima Web::Edukacije te neke od njih angažirao barem jednom u povijesti svog poslovanja. No, danas je stvar drugačija i predavači Web::Edukacije su u obvezi predavati isključivo na predavanjima i događanjima, koga drugog već - Web::Edukacije. Ovaj eksluzivitet uživaju samo najbolji predavači, a Web::Edukacija tako ima značajnu komparativnu prednost naspram konkurencije.

Zato, ako ste budući polaznik znajte da samo WMA je najteža akademija za internetski marketing i to iz jednostavnog razloga koji kaže: "Najbolji učitelji ujedno su i najteži učitelji: oni od učenika zahtijevaju razmišljanje."

Dobrodošli na WMA! :) Upisi su u tijeku!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.