Bacanje novčića u fontanu - sreća?!

Okreni se leđima prema fontani, zažmiri, zamisli svoju želju i baci novčić preko ramena iza sebe u fontanu! Najčešće poželjena želja je, vjerujemo, pronalazak radnog mjesta, zaposlenje, redoviti mjesečni dohodak i život dostojanstven čovjeka jer ipak, živimo u Hrvatskoj.

S Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) odašilju vijest o gotovo 400 000 nezaposlenih, nastavak negativnog trenda je u porastu, a među nezaposlenima, posebice mlađom populacijim, vlada neizvjesnost; 'Hoću li se zaposliti i kada?'

Bacanje novčića u fontanu ne pomaže, zvijezde padalice također ne rade svoj posao kao ni bubamara, dimnjačar ili djetelina sa četiri lista. Otkriti ćemo vam danas što pomaže, sigurno pomaže u pronalasku Vašeg novog radnog mjesta ili Vas na vašem sadašnjem mjestu lansirati prema gore, iznad 'zgodne Tanje iz marketinga' ili 'vječite štreberice Vanje'.

Upišite Web Marketing Akademiju 

Centar znanja, vještina, iskustva, ugodne atmosfere, dobrog društva i najboljih predavača!

Oboružajte se znanjem na 10 predmeta kroz 100 školskih sati. Upijajte najnovija znanja iz područja internet marketinga, čujte najnovije trendove koje će Vam prišapnuti predavači, postavite pitanja, tražite odgovore kroz praksu, pokažite kolegi na poslu kako se rade Google Analytics ili Google Adwords, družite se s ostalim polaznicima, sklopite nova prijateljstva, upoznajte se s predavačima, javite im se sa svojim pitanjima, tražite pomoć i objašnjenje jer mi smo svi tu zbog Vas!

Predavanja se odvijaju na adresi Ilica 102, (Hotel Ilica) ponedjeljkom i utorkom (prema datumima u prijavama), od 17 do 21h.

Prvi predmet na programu je 28. i 29.04., a posljednji (10. predmet) 31.06. i 1.07. kada Vas očekuje svečanost dodjele certifikata na koju dolazite u utegnutim odijelima i kravatama ili izlizanim trapericama i Guns 'n' Roses majicama :)

Upišite WMA, zaposlite se, pokrenite vlastiti biznis ili napredujte na trenutnom radnom mjestu u području web marketinga!

Bez obzira jeste li, kao naši dosadašnji polaznici, iz Dubrovnika, Varaždina, Zadra, Osijeka, Pule ili bilo kojeg drugog grada, ne oklijevajte posjetiti Zagreb i u samo 10 dolazaka probuditi u sebi Specijalistu za web marketing!

Za naše putnike, pripremili smo posebne cijene noćenja s doručkom u hotelu Ilica 102 u čijem ugodnom ambijentu održavamo sva predavanja za šestu generaciju WMA.

Za današnji sretan kraj, ali za Vaš sretan početak:

Iskustvo je najbolja škola.

Samo, školarina je jako skupa.

Tako gledano, WMA se čini - besplatna!

(Sartre, parafraziran)

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.