Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Završila nulta generacija Web Marketing Akademije

11.07.2012.

WMA certifikat tj. uvjerenjeJučer je tzv. nulta generacija polaznika Web Marketing Akademije (WMA) imala svoje posljednje ovogeneracijsko predavanje na kojem su TOP5 predavači Web::Strategija - Miroslav Varga i Siniša Gavrilović - zajedno otkrili svjetska otkrića u web-marketingu temeljena na istraživanju s velikim brojem korisnika. Završetak predavanja nulte generacije polaznika ovjekovječen je (na slici lijevo) krunskim dijelom cijelokupne Web Marketing Akademije - uručivanjem certifikata tj. uvjerenja za zvanje Specijalist za web marketing. WMA certifikati se uručuju samo najboljima prema prosjećnim ocjenama svih predmeta, te s najmanjim brojem izostanaka (najviše 2 izostanka se toleriraju). Naravno, uvijet za dobivanje su podmireni svi troškovi za WMA. 

Uz prigodnu živu muziku glazbenika Krešimira Bana, čokoladnu ledenu tortu te crna i bijela vina opuštena atmosfera nastavila se za neke i nakon napuštanja predavaonice.

Ovom prilikom su svi pozvani na sve buduće događaje vezane uz web-marketing, a to su nadolazeće konferencije Web::Strategije, te na daljnje usavršavanje na novim radionicama i seminarima Web::Edukacija. I uz nezaobilaznu poruku na kraju - uz članstvo u Web::Klubu može se najbolje uštedjeti.

Za kraj - donosimo ovdje i link - kako je sve to počelo oko Web Marketing Akademije.


comments powered by Disqus