Završila nulta generacija Web Marketing Akademije

WMA certifikat tj. uvjerenjeJučer je tzv. nulta generacija polaznika Web Marketing Akademije (WMA) imala svoje posljednje ovogeneracijsko predavanje na kojem su TOP5 predavači Web::Strategija - Miroslav Varga i Siniša Gavrilović - zajedno otkrili svjetska otkrića u web-marketingu temeljena na istraživanju s velikim brojem korisnika. Završetak predavanja nulte generacije polaznika ovjekovječen je (na slici lijevo) krunskim dijelom cijelokupne Web Marketing Akademije - uručivanjem certifikata tj. uvjerenja za zvanje Specijalist za web marketing. WMA certifikati se uručuju samo najboljima prema prosjećnim ocjenama svih predmeta, te s najmanjim brojem izostanaka (najviše 2 izostanka se toleriraju). Naravno, uvijet za dobivanje su podmireni svi troškovi za WMA. 

Uz prigodnu živu muziku glazbenika Krešimira Bana, čokoladnu ledenu tortu te crna i bijela vina opuštena atmosfera nastavila se za neke i nakon napuštanja predavaonice.

Ovom prilikom su svi pozvani na sve buduće događaje vezane uz web-marketing, a to su nadolazeće konferencije Web::Strategije, te na daljnje usavršavanje na novim radionicama i seminarima Web::Edukacija. I uz nezaobilaznu poruku na kraju - uz članstvo u Web::Klubu može se najbolje uštedjeti.

Za kraj - donosimo ovdje i link - kako je sve to počelo oko Web Marketing Akademije.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.