Pripreme za oglašavanje i analizu rezultata

Ove jeseni krajnje je vrijeme da se dobrano pripremite za online oglašavanje, ali istovremeno i za analizu dobivenih rezultata. I to vrlo jednostavno - uz stručna znanja o Google Adwords-u i Google Analytics-u, dva alata o kojima ćete 4.10. (utorak) u Zagrebu sve bitno naučiti od uzoritih vladara ovim područjem.

Iako ste u online oglašavanje već i ranije krenuli, količina uludo potrošenog novca na ključne riječi, keywords-e, razne nepotrebne fraze pokazatelj su da znanja o Google Adwords oglašavanju i Google Analytics alatu trebate potražiti putem Web::Edukacije. Razlog tome su ujedno i dva odlična predavača (npr. Miroslav Varga je nekoliko puta ocijenjen najboljim predavačem na njevećoj regionalnoj konferenciji o web-u - Web::Strategiji), koji ne samo da će Vas obrazovati o svemu bitnome, već ćete uz zabavni dvojac jednostavno uživati u edukaciji kao nikada prije.

Web::Edukacija se održava već tri godine za redom i prvi je domicilni projekt edukacije o poslovanju putem weba, te s obzirom na svoj neprekidni kontinuitet jedina škola sa biranim najboljim predavačima na koje je Web::Edukacija itekako ponosna! Provjerite i Vi ono što je stotine i stotine polaznika potaknulo i na ponovni dolazak (pa i članstvo u Web::Klubu!).

Program dana online oglašavanja

Ujutro ćete na Google Adwords radionici imati kratki osvrt na to što je SEM, kako kreirati Adwords račun, kako pokrenuti Adwords kampanju, kako kreirati tekstualni oglas, kako kreirati kontekstualne odnosno tzv. placement kampanje, a naučiti ćete osnove optimiziranja kampanje te saznati više o povratnim podaci iz kampanje i kako ih iskoristiti za optimizaciju.

U nastavku, poslije podne će Vas na Googne Analytics radionici dočekati program koji sadrži uvodni teoretski dio, te praktični gdje ćete otvoriti Google Analytics račun, strukturirati isti, te naučiti pregledavati izvještaje s računa uz mogućnost filtriranja, postavljati Goals, koristiti Regular Expressions, stvarati e-commerce izvještaje, upotrijebiti URL builder za označavanje, te što znače pojmovi poput Intelligence, Custom reports i Advanced segments.

Odlični popusti za prijavljene

Obje radionice traju 4.10. (utorak) cijeli dan (ukupno 10 sati - naravno, s uračunatim pauzama!!!), a Vi možete odabrati i samo jednu od njih dvije. Iako preporučamo svakome obje jer će biti povezanih elemenata.

Cijena za svaku pojedinačnu radionicu iznosi 1.230 kn (PDV uračunat), dok cijeli dan s popustom iznosi 2.361,60 (PDV uračunat).

Za Web::Klub članove cijena je umanjena za 20% i iznosi - za 1 radionicu 984 kn (PDV uračunat) tj. za cijeli dan samo 1.968 kn (PDV uračunat).

Sve prijave molimo Vas da napravite ovdje - ONLINE PRIJAVE!

Slobodno nas nazovite ako bilo što nije jasno ili trebate dodatna objašnjenja.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.