Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Fax: 01 / 55 - 60 - 701 | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web site - Seminar

Vaš Web site, Vaša internetska stranica je Vaša prezentacija svijetu - na internetu. Neovisno o tome radi li se o osobnoj, prodajno orijentiranoj ili internetskoj stranici neprofitne organizacije i sl., ona treba zadovoljiti određene forme i trendove. 
Ukoliko u prvih nekoliko sekundi ne dobijete pozornost korisnika, isti će napustiti Vašu stranicu i ono što traži pronaći će na nekoj trećoj stranici, a ne na Vašoj. Kako postići željeni chr('039')prvi dojamchr('039'), kako zadržati korisnika saznat ćete na ovom seminaru. Vaš prozor u svijet, Vaša prilika da pristupite milijunima korisnika istovremeno predstavlja izrazito moćan marketinški (i prodajni) alat.

Sadržaj seminara

  1. Uvod - Što sadrži kvalitetan web site?
  2. Prodajno usmjereni web site (eCommerce) vs. informativni web site
  3. Koji je sadržaj važan za posjetitelje, a koji za tražilice?
  4. Optimizacija landing stranice i željene akcije (prodaja, upit, download brošure, …)
  5. Primjeri i analize, pitanja i odgovori

Na seminaru ćete čuti sve ono što treba sadržavati statična, dinamična i interaktivna internetska stranica te naučiti što bi trebala sadržavati svaka kvalitetna internetska stranica.

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Seminar nije namijenjen (isključivo) web developerima i programerima, već osobama koje žele razviti ili unaprijediti svoju internetsku stranicu, bilo da se radi o korporativnoj, prodajnoj ili osobnoj stranici.

Način izvođenja seminara

U pet školskih sati, koliko je predviđeno trajanje seminara, cjeline su tematski podijeljene na način da se pokriju sva najvažnija područja i znanja potrebna prilikom izrade internetske stranice. Jasno će se odvojiti i zasebno prezentirati prodajne i informativne internetske stranice. 
Naglasak će se staviti na sadržaj samih stranica te korisničkom iskustvu prilikom pregleda stranice, imajuću u vidu sadržaj koji je važan, a koji prvenstveno služi tražilicama, što znači da će se analizirati „putovanje“ posjetitelja Vašom internetskom stranicom – od pronalaženja same stranice, preko optimizacije sadržaja, do ispunjenja željenih akcija (slanje upita, preuzimanje brošura ili cjenika, kupnje, poslanih mailova, pregleda galerije fotografija,…).

Predavač i iskustvo

Seminar će se započeti prezentacijom sadržaja koji je važan za internetske stranice, a isti će se zaključiti s primjerima i analizama. Koncept predavanja zamišljen je da se odvija na način u kojem će naš stručni predvač, Dino Oreški, imati otvorenu dvosmjernu komunikaciju s Vama. Konačni je cilj seminara prenijeti što više znanja i iskustva Vama, kako biste bili upoznati sa različitim potrebama i mogućnostima koje svaka stranica nosi.

Nitko Vas ne poznaje bolje od Vas samih, a Vaša stranica će Vas prezentirati svijetu! Dođite na ovaj seminar koji će Vam omogućiti da steknete dovoljno znanja prema kojima možete odrediti smjer razvoja Vaše internetske stranice.

Trajanje, mjesto

Trajanje: 5 školskih sati

Mjesto održavanja: Event Ilica 107
Način izvođenja radionice: predavanja, grupna diskusija, primjeri iz prakse
Broj polaznika: max 15

Preduvjeti:

  • poznavanje rada u web pregledniku (eng. browseru - Internet Explorer, Firefox, itd.)
  • razumijevanje osnovnih pojmova vezanih uz Internet

Bonus!!!

Svaki polaznik ovog seminara može pripremiti pitanja za vlastitu web stranicu ili se javiti za besplatnu analizu vlastite internetske stranice te dobiti vrijedne savjete kako ju poboljšati i što i kako promijeniti. Iskoristite priliku!

Cijena

Cijena za jednog polaznika iznosi 800,00 kn + PDV. Studenti na Web::Edukaciji uvijek ostvaruju pravo na 50% popusta pa tako i na ovu radionicu te za njih cijena iznosi samo 400,00 kn + PDV. 

*Pogledajte i popuste i dodatne pogodnosti!

Prijava na radionicu

Prijavite se putem on-line obrasca ili prijavnice. Pogledajte i ostale seminare i radionice u programu Web::Edukacije

-PRIJAVI SE ODMAH-