Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Fax: 01 / 55 - 60 - 701 | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Efektivno oglašavanje - Seminar

Oglašavanje, u svijetu digitalnog marketing, dijeli se na branding oglašavanje i efektivno oglašavanje. Efektivno oglašavanje predstavlja onu vrstu oglašavanja koja Vam u konačnici donosi dobit – bilo da se radi o prodaji ili o ostvarenim kontaktima. Pregledom najučestalije metode efektivnog oglašavanja današnjice, Google AdWords metode oglašavanja, naglasak će se staviti na analizu rezultata oglašavanja, kao i optimizaciju efektivnih oglašivačkih kampanja.

Return on Investment (ROI) najvažnije je faktor prilikom planiranja, provedbe i optimizacije bilo koje oglašivačke kampanje. Samim time, dio budžeta koji je namijenjen ka efektivnom oglašavanju, za svoj bi konačni cilj trebao imati povrat investicije (ROI).

Sadržaj seminara:

 1. Search Engine Marketing i Pay Per Click
 2. Remarketing
 3. Pokretanje oglašivačkih kampanji
 4. Analiza rezultata
 5. Optimizacija glašivačkih kampanji

Odgovore na pitanja

 • Kako postići kvalitetan ROI i kako i na koji način isti kontinuirano poboljšavati? 
 • Kako pristupiti korisnicima koji su već posjetili Vaše stranice, ali nisu napravili željenu akciju (kupnju ili kontakt)? 
 • Kako uopće pokrenuti efektivnu oglašivačku kampanju? 

...dat će Vam Krešimir Drvar, višegodišnji cijenjeni predavač koji cijelu svoju karijeru bazira na efektivnom oglašavanju i povratu investicija.

Efektivno oglašvanje predstavlja velik iskorak u svijetu (digitalnog) marketinga i velika većina subjekata svoju pažnju sve više pridaje istome. Sva uložena sredstva mogu biti višestruko vraćena. Na koje se to načine i preko kojih kanala ostvaruje?

Zašto doći na seminar?

Seminar chr('039')Efektivno oglašvanjechr('039') nudi bitne informacije prilikom pokretanja efektivnih oglašivačkih kampanji. Oglašavanje u svijetu digitalnog marketinga eksponencijalno raste svake godine. Sve više i više sredstava se u isto ulaže, a sve s dugotrajnim ciljem povrata investicije. Korisnici interneta oslanjanju se na tražilice (Google) kako bi pronašli njima važne informacije. Važno je da budete prisutni i da Vašim potencijalnim kupcima ponudite upravo ono što oni traže.

Vrijeme?

 • Trajanje: 5 školskih sati
 • Mjesto održavanja: Event Ilica 107
 • Broj polaznika: max 15

Cijena, prijave, popusti

Cijena za seminar chr('039')Efektivno oglašavanjechr('039') iznosi 800,00 kn + PDV. Ukoliko odaberete još neki od seminara koji se nalazi u programu Web::Edukacije, kontaktirajte organizatore za dodatne pogodnosti i popuste. Prijaviti se možete putem online prijavnice

-PRIJAVI SE ODMAH-