Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Fax: 01 / 55 - 60 - 701 | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Digitalni branding - Seminar

U svijetu digitalnog marketinga Vaše prisustvo je vrlo važno. Digitalni branding je nešto što su vodeće kompanije i stručnjaci prepoznali već u ranoj fazi, već u začeću internetskog poslovanja. Neovisno radite li digitalni branding za Vas osobno, za Vaše klijente, za Vaš posao ili organizaciju čiji ste član, osnove digitalnog brandinga uvijek ostaju iste. Digitalni branding ima velik utjecaj na svijet poslovanja danas

Koliko ste puta novog potencijalnog partnera chr('039')guglalichr('039'), gledali na chr('039')fejsuchr('039') ili LinkedInu? Na isti način i Vaši potencijalni partneri ili klijenti gledaju u nevjerojatno širokom i velikom svijetu digitalnih komunikacija.

Sadržaj seminara

  1. Uvod u digitalni branding i njegov utjecaj na poslovanje
  2. Kako identificirati ciljane skupine i njihove potrebe?
  3. Što Vas razlikuje od ostalih i kako to prezentirati (digitalni kanali)?
  4. Kako napraviti strategiju digitalnog brandinga?
  5. Primjeri iz prakse, analize, pitanja i odgovori

Na koji način pristupiti tržištu? Kako napraviti kvalitetan digitalni branding? Kako istaknuti svoje prednosti i kako cijelom svijetu prezentirati Vaše kvalitete i Vaše prednosti?

Sve navedeno, uz neophodne primjere iz prakse bit će prezentirano na seminaru chr('039')Digalni brandingchr('039'). Od odabira kanala promocije do identifikacije ciljanih skupina i njihovih potreba, seminar će sadržavati i vrlo veliku prednost – plan izrade strategije digitalnog brandinga.

Kvalitetno pozicioniranje u svijetu digitalnog marketinga može biti od krucijalnog značaja za Vas i samu prodaju Vaših proizvoda ili usluga. Pravilno pozicioniranje, kvalitetna komunikacija s tržištem i pravovremeno postavljanje ključni su faktori digitalnog marketinga. Obrativši pozornost na sve njih zahtjeva puno vremena i prakse, zato ćemo Vam dati što više znanja kroz naš seminar chr('039')Digitalni brandingchr('039').

O predavaču:

Seminar vodi Dino Oreški, Menadžer digitalnog marketing u Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, koji je do sada u svojoj karijeri vodio nekoliko kampanja baziranih na digitalnom brandingu, kao što su: multi-brand kampanje za Radisson Blu i Dubrovačke Vrtove Sunca, Neckermann, Quelle, 
brendiranje agencija i malih biznisa te mnoge druge projekte. 

 

Kad i gdje?

  • Trajanje: 5 školskih sati
  • Mjesto održavanja: Event Ilica 107
  • Način izvođenja radionice: predavanja, grupna diskusija, primjeri iz prakse
  • Broj polaznika: max 10

Cijena i prijave

Cijena za sudjelovanje na jednom seminaru iznosi 800,00 kn + PDV. Savjetujemo Vam da pogledate što se još nalazi u programu Web::Edukacije te kontaktirate organizatore za dodatne pogodnosti i popuste. Svi studenti ostvaruju pravo na 50% popusta. 

Prijave se vrše putem ove on-line prijavnice

Predviđen broj polaznika na ovom seminaru je 10 osoba pa se preporuča što ranija prijava. 

-PRIJAVI SE ODMAH-