Redakcija u rubrici Kozmetika i estetika od
uređen od Znatko

Kako se enzimi "PB serum" koriste za zatezanje lica, kožu bez ožiljaka, bez masnih naslaga i bez celulita?

Znatko od
Gramatički je ispravljeno pitanje.‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Fatima Kapić od
PB serum je serum bogat trombocitima odnosno plazmom koja pomaže kod problema sa kožom regeneracijom tkiva.

Enzimi PB seruma stimuliraju fibroblasti. Fibroblasti su stanice koje proizvode kolagen koji daje koži elastičnost i zategnutost

PB serum stimulira cirkulaciju i potiče regeneraciju tkiva što omogućava da se obnovi tkivo na mjestu ožiljaka i akni tako da ta problematična mjesta bivaju manje vidljiva

Sadrži i veliku količinu proteina i faktora rasta što doprinosi obnovi kože
+7 glasa
Dina Kljajić od

Bez operacije, anestezije, vremena oporavka, nuspojava i rizika, a brzo i efikasno s vidljivim rezultatima do zategnutog lica i tijela bez ožiljaka, masnih naslaga i celulita sada je lakše no ikada prije. Estetski centar Nevia svoju široku ponudu kozmetičkih i estetskih tretmana upotpunio je revolucionarnim novitetom na tržištu ljepote pod nazivom PB serumi, a koje je prvi u Hrvatskoj uveo u svoju ponudu.

Riječ je o prvom terapeutskom sustavu na svijetu temeljenom na rekombinantnim enzimima najvišeg stupnja čistoće i kvalitete koji je revolucionirao globalnu medicinsku praksu, poboljšavajući zdravlje i kvalitetu života milijuna ljudi diljem svijeta.

"PB serumi učinkovito remodeliraju lice, korigiraju i razgrađuju filere, reduciraju sve vrste i oblike ožiljaka na licu i tijelu, te rješavaju podbradak, lokalne nakupine masnog tkiva i celulit"

Enzimi su ključni za ubrzanje biokemijskih procesa u živim organizmima. Sada, kroz PB serum, ti isti enzimi postaju moćan alat u očuvanju ljepote i zdravlja.

PB serumski enzimi temelje svoju učinkovitost na visokoj specifičnosti i selektivnosti ciljanog tkiva, kao i na  važnoj ulozi koju imaju u mehanizmima regeneracije tkiva. Zahvaljujući njima, regeneracija i remodeliranje tkiva podignuto je na zavidno visoku razinu čime se učinkovito poboljšava stanje jednog od najsloženijih organa koje pridonosi općem zdravlju – kože

Uz pomoć PB seruma moguće je ubrzano postići značajne rezultate, uključujući: 

  • Poboljšanje tonusa i teksture kože - remodeliranje tkiva, te smanjenje oštećenja kože i znakova starenja
  • Redukciju ožiljaka - vidno poboljšanje kože kod ožiljaka od akni, hipertrofičnih, keloidnih i postoperativnih ožiljaka
  • Smanjenje masnih naslaga - selektivno reduciranje masnog tkiva na licu, podbratku i ostalim dijelovima tijela
  • Uklanjanje celulita - vidno smanjenje celulitnih jamica i remodeliranje tkiva

Ova revolucionarna armada enzima omogućuje nevjerojatne rezultate unutar samo 14 dana od tretmana.

  • Enzim Kolagenaza GH PB220 potiče regeneraciju i reorganizaciju kolagenskih vlakana u dermisu što poboljšava teksturu i izgled kože te povećavajuća njezin tonus sa snažnim učinkom učvršćivanja.
  • Enzim Lipaza PB500 aktivira metabolizam lipida unutar masnih stanica, smanjujući višak volumena i lokaliziranu masnoću bez oštećenja okolnog tkiva. Također, uklanja višak sebuma na površinskoj razini, ostavljajući kožu čistom.
  • Proteolitički enzim Lijaza PB72K povećava propusnost tkiva i razgrađuje molekule odgovorne za zadržavanje tekućine i toksina.
  • Enzim Hijaluronidaza PB3000 ispravlja komplikacije nakon aplikacije filera na bazi hijaluronske kiseline. Usto, razgrađuje višak polisaharida koji su odgovorni za zadržavanje tekućine, povećavajući dermalnu propusnost i pospješujući limfnu drenažu, čime poboljšava mikrocirkulaciju i izgled kože.

Više informacija o minimalno invazivnim tretmanima uz pomoć PB seruma dostupno je na stranici Nevia estetskog centra.

Fotografija: Sanja Jagatić

Slična pitanja

3 odgovora 405 👀
5 odgovora 678 👀
4 odgovora 704 👀
3 odgovora 426 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...