Web Marketing Akademija (WMA)

... jer znanje donosi profit

 

Web Marketing Akademija (WMA1)

 

Certificirani program s upisom u radnu knjižicu za stručan naziv:

Specijalist za digitalni marketing

 

 

Napredna Web Marketing Akademija (WMA2)

 

Certificirani program s upisom u radnu knjižicu za stručan naziv:

Ekspert za digitalni markerting

 

 

Odaberite program školovanja koji odgovara vašem predznanju

 

Ovisno o vašem predznanju i profesionalnim preferencijama, odaberite program općeg školovanja na WMA1 ili program naprednog školovanja na WMA2

 

WMA1 program

WMA1 program osmišljen je za sve osobe koje su dio digitalnog marketinga ili dio njega žele tek postati. Predavanja su prikladna za početnike bez predznanja o digitalnom marketingu, kao i za one kojima digitalni marketing predstavlja izazov u kojemu žele naučiti više.

Program sadrži 10 predmeta čija satnica u totalu iznosi 100 školskih sati.

Predavanja za svaki predmet traju 10 šk. sati, odnosno dva popodneva. Svaki tjedan održava se jedan predmet koji je raspoređen na prvi dan uz teorijsku nastavu te drugi dan uz praktičan na vašim primjerima iz prakse.

Po završetku svih predavanja na WMA1 slijedi dodjela certifikata koji se upisuju u radnu knjižicu.

Nakon završene WMA1 polaznik stječe stručan naziv: Specijalist za digitalni marketing

Osobama koje su završile WMA1 predlažemo nastavak stručnog školovanja na WMA2.

UPIŠITE WMA1 i zaplovite šarenim morem digitalnog marketinga!

 

Pohađanje pojedinačnih predmeta WMA1

Iz programa od 10 dvodnevnih predmeta odaberite one koji vam odgovaraju, a za svaki odslušani predmet dobivate certifikat s mogućnošću upisa u radnu knjižicu.

Svaki predmet kreiran je za sebe kao zasebna cjelina tako da mu se može priključiti svaka osoba, bez obzira da li je upisala cijelu Web Marketing Akademiju (WMA1) ili je došla na samo jedan predmet.

Po završetku odslušanog predmeta, teorijskog i praktičnog dijela, ostajete u kontaktu s predavačem za to područje kojemu se možete obratiti putem Znatka, foruma za pitanja i odgovore, na kojemu je okupljena cijela WMA1 i WMA2 zajednica, zajedno s predavačima i ostalim stručnjacima iz digitalnog marketinga.

 

 

WMA 2 program

WMA2 program osmišljen je za sve osobe koje žele nastaviti svoju karijeru u digitalnom marketingu kao eksperti za ovo područje koji će biti sposobni potpuno samostalno voditi projekte u kojima inače radi i po nekoliko osoba.
Pripremamo vas za vodeća mjesta u tvrtkama koje se bave digitalnim marketingom jer će vaši mentori biti uspješni eksperti koji se ovim poslom bave već duži niz godina radeći u svojim tvrtkama ili velikim hrvatskim marketinškim agencijama.

Za upise u WMA2 nije uvjet završena WMA1 ukoliko imate osnovna predzanja o digitalnom marketingu.

Predavanja su pripremljena na način da svaka osoba radi u svom računu, s konkretnim alatima, na studijama slučaja koje su prilagođene vama te na vašim praktičnim poslovnim primjerima s kojima ćete se suočavati svakodnenvno obavljajući ovaj posao. 

Program sadrži 10 predmeta čija satnica u totalu iznosi 100 školskih sati.

Predavanja za svaki predmet traju 10 šk. sati, odnosno dva popodneva. Svaki tjedan održava se jedan predmet na kojemu se i prvi i drugi dan radi praktično uz vježbe i konkretan, hands-on, rad sa svakim polaznikom individualno u maloj grupi. 

Po završetku svih predavanja na WMA2 slijedi dodjela certifikata koji se upisuju u radnu knjižicu.

Nakon završene WMA2 polaznik stječe stručan naziv: Eskpert za digitalni marketing.

UPIŠITE WMA2 i držite kormilo kao vješti ekspert digitalnog marketinga!

Pohađanje pojedinačnih predmeta WMA2

Pohađanje pojedinačnih predmeta iz programa Napredne Web Marketing Akademije (WMA2) moguće je, no po svakom predmetu, uz grupu redovitih polaznika, upisujemo maksimalno dvije osobe. Tako da je potrebno što prije izvršiti prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto ako želite pohađati samo jedan predmet.

Za pohađanje svakog predmeta dobiva se uvjerenje o pohađanju kojeg upisujete u radnu knjižicu.

Požurite rezervirati svoje mjesto na pohađanju pojedinačnih predmeta iz napredne Web Marketing Akademije!


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.