Weboo 18+

konferencija

 
 
 
 

Nastala je iz Web::Strategije, pružajući svim posjetiteljima najbolje vrijednosti i znanja, koje prenose TOP5 predavači - odabirani od strane publike te interesantni, provokativni i stručno obrazovani gosti, a nakon što je s velikim uspjehom održana prva prava, regionalna, edukativna, izložbena i sve što poželite - konferencija, na red je došla sljedeća ovogodišnja, jednako dobra ili još bolja konferencija o internetskom marketingu - Weboo 18+.

14. i 15. studenog 2013.

Hypo centar, Zagreb

 

Konferencija Weboo 18+ Vam je upravo otključala vrata!


Pridružite se brojnoj publici konferencije Weboo 18+ jer će interesantni, provokativni i stručno obrazovani gosti predavati o sljedećim temama internetskog marketinga:  

Mobile

Social

Design

Rezervirajte svoje mjesto i okusite iskustvo provokativnih govornika, koji u svom radu imaju opsežne case study-je i know-how; uzbudljive panel rasprave, kao i zajedničko istraživanje izazova i mogućnosti publike i panelista; jedinstvenu priliku da dobijete odgovor na sva Vaša pitanja od strane najvećih svjetskih priznatih stručnjaka; neusporedive mogućnosti umrežavanja s preko 3.000 izaslanika digitalnog marketinga i inovacija.

Sudjelovanje na konferenciji Weboo 18+ omogućit će Vam jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu umrežite s brojnim web-stručnjacima i marketingškom elitom, a na licu mjesta - kroz Web::Kliniku - moći ćete sudjelovati u zajedničkom rješavanju problema koji dođu iz publike.

 

 
 
 
 

Zašto 18+?

Ukoliko ste pomislili da chr('039')18+chr('039') ima sadržaj samo za one iznad 18 godina, u pravu ste. Nije da diskriminiramo mlađu populaciju, međutim konferencija Weboo 18+ je za zaposlene, za one koji se kreću u poslovnom svijetu, za one koji rade punom parom, napreduju, žele i mogu više. Konferencija je za one koji već ponešto znaju iz svog poslovnog okruženja, ali trebaju i žele naučiti i savladati više. Na konferenc iji će svoje iskustvo s publikom podijeliti više od 18 stručnjaka za internetski marketing, a 18+ označava i poziv svim punoljetnim osobama da sudjeluju na konferenciji kao njezini sudionici, predavači, izlagači i sponzori. 
18+ Vam daje i više od 18 razloga zašto doći, poslušati, nastupiti, predavati, oplemeniti svoje znanje, upoznavati, smijati se, družiti i pronaći nove poslovne partnere te chr('039')ukrastichr('039') pokoju novu poslovnu ideju. 

 

Sudjeluje 18+ stručnjaka

Ilija Brajković, Weboo 18+Krešimir Drvar, Weboo 18+Siniša Gavrilović, Weboo 18+Saša Stankovič, Weboo 18+
Maja Čulig, Weboo 18+Aron Stanić, Weboo 18+Pavle Vidaković, Weboo 18+Tin Kadoić, Weboo 18+
Darko Jovišić, Weboo 18+Damir Podhorski, Weboo 18+Marko Bosiljkov, Weboo 18+Mia Biberović, Weboo 18+
Đuro Korać, Weboo 18+Svjetlana Vukić, Weboo 18+Sanja Trbojević, Weboo 18+Miroslav Varga, Weboo 18+

Pratite redovito službene web stranice konferencije Weboo 18+ i prvi saznajte tko će od predavača podijeliti svoja iskustva s publikom.

 

 
 
 

Kome je namijenjena konferencija Weboo 18+?

Konferencija Weboo 18+ s mobile, social i design temama namijenjena je svima koji su direktno ili indirektno vezani uz web marketing, a posebno onima koji se bave:

Marketinškim aktivnostima, izradom planova, kampanja;

Izradom web stranica, web designom i ažuriranjem web stranica;

Izradom mobilnih aplikacija i prodajom istih;

Prodajom i prodajnim aktivnostima na webu;

Community managementom i PR-om;

Novinarstvom i uredništvom;

 

 
 
 
 

Masterweb natječaj

Masterweb je nagrada za najbolje web-radove prema izboru web-stručnjaka i dosadašnjih dobitnika Masterweb nagrada. Na nadolazećoj konferenciji Weboo 18+ bit će dodjeljena najboljim izvođačima za stvaralački i izvedbeni dojam marketinške online kampanje, u kategoriji chr('039')Web marketing kampanja 2013chr('039').

Prijaviti se može svaki rad ostvaren od 11. mjeseca 2012. godine do danas, od bilo koje fizičke ili pravne osobe u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, ...). Ako marketinška kampanja promiče kvalitetu i napredak u mogućnostima web marketing kampanja u regiji, doprinosi u poboljšanju i primjeni internetskog marketinga u regiji, podiže kvalitetu i inovativnost marketinške kampanje koja je koristila društvene medije kao platformu za komunikaciju sa ciljanom publikom - prijavite izvođače iste najkasnije do 30. listopada 2013.

Radove prijavite popunjavanjem ovog obrasca!

Svi prijavljeni radovi za Masterweb nagradu i izvođači istih smatrat će se nominiranima i imaju pravo na svojim web stranicama istaknuti amblem "Nominirani za Masterweb". Nakon ocjenjivanja stručnog ocjenjivačkog odbora neki nominirani će dobiti obavijest o ulasku u finale i smatrat će se finalistima. Podatak o tome tko su nagrađeni bit će poslovna tajna sve do trenutka objave - 14.11. na konferenciji Weboo 18+.

Ocjenjivački odbor

Za stručan pregled i kvalitetan odabir najboljih kampanja pobrinut će se troje stručnjaka za web marketing. Oni su

Dijana Dabić Bengez, Weboo 18+Zvonimir Crnković, Weboo 18+Višnja Željeznjak, Weboo 18+
Dijana
Dabić Bengez
Zvonimir
Crnković

Višnja
Željeznjak
 

 

 
 
 
 

Program

Pridružite se kremi hrvatskog web marketinga, V.I.P. gostima i regionalnim stručnjacima. Uz mnogo zabavnog sadržaja očekuju Vas mnoga predavanja/teme:

PočetakTrajeNaziv predavanja 
(Predavač)
08:0060chr('039')chr('039')Preuzimanje akreditacija i mingling uz jutarnju kavu
09:0015chr('039')chr('039')Otvorenje 2. Weboo konferencije
09:1545"Keynote 1: Kako odabrati internetsku marketinšku agenciju kod nas? (Maja Čulig)
10:0030"Bloganje i sadržaj - podijelite kako biste umnožili (Aron Stanić)
10:3020"Pauza za piće i druženje
10:5030"Social CRM - Customer Relationship Management (Darko Jovišić)
11:2020"Dodjela Masterweb nagrada - za najbolje web-marketing kampanje u 2013.
11:4030"CCD - Conversion Centered Design (Saša Stanković)
12:1030"Društveno i mobilno - kako izmjeriti je li i uspješno? (Damir Podhorski)
12:4060"Pauza za ručak
13:40
30"Ne-tehnička strana responzivnog dizajna (Pavle Vidaković)
14:1030"Kad MORATE objavljivati svaki dan - kako naći chr('039')content marketingchr('039') muzu? (Mia Biberović)
14:4030"KPI u procesima online prodaje (Sanja Trbojević)
15:1020"Pauza za piće i druženje
15:3030"Konkurentnost (Mobilnog Appa) i prodajni kanali (Marko Bosiljkov)
16:0030"Parallax – nova perspektiva, stari trikovi (Đuro Korač)
16:3045"Keynote 2: Što agencija želi od svojih klijenata na pitchu? (Svjetlana Vukić)
17:1515"Nagradna igra za sve posjetitelje
17:3010"Zatvaranje konferencije "Weboo 18+" :(

*Organizator zadržava pravo izmjene programa u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

 

Programski odbor

Program predavanja pripremaju članovi programskog odbora koji pri odabiru vrsnih web-stručnjaka primjenjuju svoje višegodišnje iskustvo. Oni su Krešimir Drvar, Ilija Brajković i Tin Kadoić.

Program konferencije Weboo 18+ traje 2 dana, a sastoji se od glavnog konferencijskog dana sa cjelodnevnim predavanjima i preko 18 stručnjaka te od drugog - edukacijskog dana kada su na redu 3 Web::Edukacije.

 

Web::Klinika

U svakoj ordinaciji dočekuje Vas liječnik. Neki su nasmijani i otiru nam strah pred neugodan pregled, neki su namršteni i bojite se pitati kako točno uzimati prepisanu terapiju. U našoj Web::Klinici čeka Vas doktor koji će Vas posjesti u udobnu fotelju, saslušati, preporučiti sljedeće predavanje i prepisati lijek koji Vam jedino treba: koktel znanja, smjeha i novih ideja!

 

 
 
 
 

Super Web::Edukacija

U petak, 15.11.2013., drugog dana konferencije Weboo 18+, na rasporedu su čak 3 super Web::Edukacije s naprednim znanjima o optimizaciji, mjerenju i oglašavanju.

Termin održavanja
edukacije

Naziv predavanja (Predavač)

08:00 - 11:30 hchr('039')Super Analyticschr('039') (Damir Podhorski)
12:00 - 15:30 hchr('039')Super AdWordschr('039') (Miroslav Varga)
16:00 - 19:30 hchr('039')Super SEOchr('039') (Siniša Gavrilović)

    

chr('039')Super SEOchr('039')

Možda su i Vama rekli da je SEO igra gotova? Možda ste i vi jedan od onih koji još ne razumije zašto je Google nedavno ukinuo ključne riječi i kako je uopće moguće raditi kvalitetan pa i super SEO nakon tako velike promjene pravila igre. Ne, ovo predavanje Vas neće naučiti kako kršiti ili zaobilaziti pravila, pokazat će Vam kako uz čiste ruke i malo pametnog rada možete zauzeti skoro bilo koju ključnu riječ te tako sebi ili svojim klijentima osigurati stratešku prednost na sve zagušenijem tržištu internet posjeta.

Stručnjak koji je odabran za ovu edukaciju je dobro poznati SEO strateg iz trenutak.hr-a Siniša Gavrilović, osoba koja je o SEO-u educirala i surađivala s vodećim dnevnim portalima, najboljim bankama, osiguravateljima, auto kućama u Hrvatskoj. Unutar njegovog 12-o godišnjeg SEO iskustva radio je i s velikim i malim igračima, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Siniša je jedan od najboljih predavača konferencija Web::Strategija, sajmova Web::INDUSTRIJA, višegodišnji predavač na Web Marekting Akademiji (WMA), ali i privatnik koji svoje teorije svakodnevno dokazuje u praksi.

    

chr('039')Super AdWordschr('039')

Super AdWords seminar je za napredne korisnike. Igrat će se RSLA, DSA, sitelinksima, IP exclusion i experimentima. Remarketing i Conversion tracking se podrazumijeva. Malo vremena posvetit će se i silosima, A/B testovima, Peel and stick metodi kao i shared library elementima kao što su shared budget i similar audience. Bit će riječi i o najnovijem alatu kojeg je Google predstavio prije tjedan dana - Consumer barometer za Hrvatsku. Želite li naučiti iz iskustva temeljnog na 14 milijuna klikova i bezbroj napravljenih grešaka, ovaj je seminar za Vas. Najjeftinije je učiti na tuđim greškama :)

Ovu će edukaciju voditi Miroslav Varga, jedan od 5 certificiranih Google AdWords trenera iz Adria Regije i uz Sinišu Gavrilovića jedini predavač koji je čak 5 puta izabran za TOP5 predavača konferencija Web::Strategija. Dolazi iz tvrtke Escape, hrvatske Google AdWords i Google Analytics certified tvrtke. 

 

chr('039')Super Analyticschr('039')

Ove godine Google će chr('039')izbacitichr('039') stari i chr('039')ubacitichr('039') novi Google Analytics koji se zove Universal Analytics. Gdje će se sada nalaziti vaši omiljeni izvještaji i kako će izgledati? Što je ABC princip koji je Google predstavio u novom Analyticsu? Kako izgleda novo Admin sučelje za Google Analytics? Na još brojna pitanja o Google Analyticsu možete pronaći odgovor na ovoj radionici.

 Predavač na ovoj edukaciji, Damir Podhorski, jedan je od stručnjaka tvrtke Ecsape. Sedam godina aktivno radi u vlastitoj tvrtki, u početku kao developer web aplikacija, a kasnije i kao voditelj projekata. Na Web Marketing Akademiji predaje od njenog samog početka, a od publike uvijek dobiva samo odlične ocjene za svoja predavanja. 

 

 
 
 

Sudjelujte na konferenciji!


Konferencija se održava u Hypo centru u Zagrebu, dana 14. studenog 2013. godine. Drugog dana konferencije, 15. studenog na programu su 3 Web::Edukacije za sve one koji žele naučiti više. 

Ulaz u konferencijsku dvoranu te na Web::Edukacije drugog dana se plaćaju, a za ranije prijave organizatori su pripremili mnoge pogodnosti i popuste. Prijava za ulaz je obavezna, a ovdje se nalaze cjenik i obrazac za prijavu

Ukoliko se želite predstaviti brojnoj publici, nastupati na konferenciji možete kroz zakup izlagačkog stola na kojemu možete pokazati svoje proizvode ili usluge, a možete si osigurati i mjesto među predavačima i medijski prostor. Proučite ponudu s paketima usluga za izlagače. 

 

Weboo i društvene mreže

Sve novosti, aktualnosti i pripreme za konferenciju Weboo 18+ pratite i na društvenim stranicama Web::Edukacije!


  

 

Medijski pokrovitelji


 
 
  

 

 

Organizacijski sponzori

  
  

 

 

 
 
 

Pogodnosti za posjetitelje na Weboo 18+

Svim posjetiteljima konferencije omogućeno je besplatno surfanje pa slobodno ponesite sve svoje mobilne ljubimce kojima ćete svoje doživljaje odmah moći podijeliti sa svojom online ekipom. 

Web::Klub članovima omogućen je besplatan ulaz na konferenciju. Sve što je potrebno jest u online prijavi označiti status Web::Klub članstva.

Svim posjetiteljima konferencije Weboo 18+ koji ne dolaze iz Zagrebahotel Laguna***  pripremio je popust na smještaj. U vrijeme trajanja konferencije svi posjetitelji ostvaruju popust od 20% na redovne cijene smještaja u hotelu. Za više informacija kontaktirajte organizatore ili sam hotel.

 

Kako je bilo prošli put?

U mjesecu lipnju uspješno je održana prva po redu konferencija Weboo 2013. Kako je bilo pogledajte na službenoj web stranici, a galeriju slika pogledajte ovdje.

 

Kontakt

Organizator konferencija Weboo je Web::Edukacija. Organizacijski odbor čine djelatnici tvrtke Marketing Odjel d.o.o. te vanjski suradnici. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za konferenciju, želite postati medijski pokrovitelj ili imate kakvo drugo pitanje slobodno se obratite organizatorima na navedene kontakt podatke: 

tel:  +385 99 514 0 415weboo@webedukacija.com

Svoju poruku možete ostaviti i agentu za chat (dolje lijevo).

 

 
 
 

14. i 15. studenog 2013.

Hypo centar, Zagreb

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.