Web::Edukacija

Pogledajte nadolazeći program Web::Edukacije koji sadrži Web Marketing Akademiju (WMA1) i Web Marketing Akademiju (WMA2).

Pogledajte program

Upisi u tijeku

Registrirajte se za pohađanje Web::Edukacije, Web::Kluba ili Web Marketing Akademije online!

Prijavite se sad

Najnovije objave

Arhiva objava

Web Marketing Akademija i njena 10. generacija

Tri su dana do početka predavanja na prvom predmetu Web Marketing Akademije, Web marketingu, gdje će stručnu palicu u rukama držati Ivica Kruhek koji će biti na raspolaganju polaznicima dva dana uz teorijsku obradu gradiva i praktični rad na primjerima iz njihove prakse.
Desetoj generaciji polaznika Web Marketing Akademije želimo puno sreće, zadovoljstva, edukacije i praktičnog rada!

Nastavi čitati

Nauči pa primijeni - internetski marketing

Naučiti neko određeno gradivo nije teško. Stvar je pamćenja, ponavljanja i pamćenja ili kako su nam opetovano govorili profesori u srednjoj školi "Repetitio est mater studiorum". Znači li da, kada naučimo nešto savršeno napamet, da to znamo sprovesti i u praksi? Ne znači. Teoretski je sve moguće, no u praksi to baš i ne stoji tako. Kako teoriju učiniti praktičnom - čitajte u nastavku.

Nastavi čitati

TOP7 online marketing trendova koji dominiraju

Internet je dramatično promijenio način na koji se dijele informacije te ima dubok utjecaj na marketing. Tvrtke se sve više okreću objavljivanju vlastitog sadržaja umjesto dosadašnjeg reklamiranja koje je postalo dosadno i predvidljivo.
U nastavku pročitajte kojih je to 7 čuda vezanih uz online marketing.

Nastavi čitati

WMA - nagradni voucher za najbržu osobu

Brzina je vrlina, najčešće :D
U našem slučaju, Vašu ćemo brzinu danas nagraditi vrijednim voucherom u iznosu od 2.000 kuna koje Vam poklanja partner Web Marketing Akademije, Web::Edukacija.
Može li vikend ljepše započeti?
Kliknite na nastavak vijesti i pripremite e-mail s naslovom "WMA - nagrađuje najbrže"

Nastavi čitati

Web project management

Web Marketing Akademija unijela je promijene u svoj kurikulum prateći svjetske trendove internetskog marketinga te ankete polaznika koji su nam ukazali na probleme "s terena". Na Sjednici održanoj prošloga tjedna, izglasani su noviteti koji će Vaše školovanje na WMA učiniti još kvalitetnijim, prosperitetnijim i efikasnijim.

Nastavi čitati

Veljača - ženski mjesec koji vas daruje

Veljača je jedini mjesec ženskog roda u cijeloj godini, najkraći je mjesec, a ono najvažnije, u ovom smo mjesecu slavili ljubav te u tom tonu i nastavljamo. Nagrađujemo jednu žensku i jednu mušku osobu, svaku s voucherom u iznosu od 500,00 kuna kojega možete iskoristiti do kraja lipnja 2016.
Upute o nagradnom natječaju možete pročitati u nastavku.

Nastavi čitati

Web Marketing Akademija nagrađuje ljubav

Nedjelja je i dan je za Valentinovo.
Web::Edukacija, u suradnji s Web Marketing Akademijom, nagrađuje jednu osobu koja u komentar ispod teksta najoriginalnije napiše što je za nju ljubav.

Ocjenjivački tim Web::Edukacije odabrati će najbolji komentar i nagraditi ga dvodnevnom edukacijom s temama internetskog marketinga prema vlastitom izboru. U nastavku pogledajte što Vam se od edukacija nudi.

Nastavi čitati

Specijalist za web marketing

Web Marketing Akademija poziva na UPISE u 10., 11. ili 12. generaciju polaznika, budućih certificiranih Specijalista za internetski marketing. Budite i dalje među najboljima!

10. generacija polaznika počinje s predavanjima 29.02., zauzmite svoje mjesto u klupi jer za Vas predaju mladi stručnjaci koji su itekako priznati u svome poslu!

U nastavku pročitajte sve o prednostima internetskog marketinga te o metodama rada na Akademiji.

Nastavi čitati

Sretan vam Dan sigurnijeg interneta!

Današnji nam dan pruža priliku da istaknemo sve pozitivne strane tehnologije, ali da upozorimo i na one opasne i nesigurne. Svatko do nas ima ulogu u stvaranju bolje i sigurnije online zajednice jer na kraju krajeva - da bi postojao siguran internet, ta zadaća pripada nama. Cilj ovoga dana je pozvati mlade ljude, roditelje, učitelje, institucije koje provode zakon, tvrtke, da se pridruže u zajedničkom stvaranju sigurnijeg i boljeg interneta.

Nastavi čitati

Odaberite svoj datum za Web Marketing Akademiju

100 školskih sati, 20 dana, 10 predmeta, vrhunski predavači, grupni i individualni rad, certifikat specijaliste za internetski marketing zbir su onoga što čeka polaznike Web Marketing Akademije koji biraju kada žele pohađati naprednu edukaciju. Odgovara li Vam više početak godine, proljetno i toplo doba ili pak predavanja u prazničnom ozračju pri kraju godine?
Birajte svoj datum upisa!

Nastavi čitati

Vođenje web projekta pod vodstvom stručnjaka

Na Web Marketing Akademiji (WMA) orjentirani smo na praktičan rad koji je jedini i najefikasniji način da polaznici osjete kako je to od samog početka pa do kraja vlastitog projekta planirati i sprovoditi marketinške online aktivnosti.
Idejno rješenje prva je stepenica na putu do najboljih rezultata, slijede produkcija, oglašavanje, analiza, optimizacija i promocija. Uz svaki Vaš korak i svaku novu stepenicu, uz Vas su marketinški stručnjaci za online marketing.

Nastavi čitati

Generacija X i Dosje X

Američka znanstveno-fantastična televizijska serija Dosje x vraća nam se na male ekrane. Oko serije je stvoren pravi kult kakav se ne pamti.
Generacija X vraća se u klupe pod palicom najboljih stručnjaka za internetski marketing. Scenarij je nešto drugačiji, ovoga puta još bolji za sve obožavatelje čiji posao i strast jesu, ili će tek biti, web marketing inovacije.

Nastavi čitati

Za 3 sata u Novoj

Dragi svi,

sretnu 2016. godinu, do koje odbrojavamo još samo 3 sata, u kojoj vam želimo puno ljubavi, razumijevanja, više vremena za sebe, prijatelje, obitelj i edukacije. Neka vam Nova godina donese profesionalni razvitak karijere uz edukacije koje smo pripremili za vas i vaše profesionalne potrebe. Ne zaboravite - sretniji znači biti i bolji, a najbolji možete biti i uz Web::Edukaciju!

Nastavi čitati

Božić stiže

Sretan Božić svima koji ga slave, ostalima ugodni neradni dani!
Snijeg nam nije pao, ledeni vjetar ne fijuće na našim zamagljenim prozorima dok kuhamo sarmu i pečemo najslađe kolače, ralica ne prolazi našom ulicom i nema veze - samo neka smo svi sretni, voljeni i zdravi na ovo Badnje veče, kao i kroz cijelu nadolazeću 2016. godinu kada vas pozivamo da budete opet uz Web::Edukaciju.

Nastavi čitati

Najbolji Masterwebovci opet su nagrađeni

Na prošlotjedno uspješno završenoj konferenciji Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga, koja se održala u hotelu Laguna, u ozračju svježih snaga internetskog marketinga, dodijeljene su i Masterweb nagrade. Dvije jake kategorije dobile su mnoštvo prijava koje je pregledavao i ocjenjivao stručan žiri. U nastavku pročitajte tko je bio ovoga puta, 19.11.2015., najbolji i kakvi su bili komentari žirija.

Nastavi čitati

Osvojite vrijedne nagrade

POGRAM konferencije Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga obiluje zvučnim imenima predavača s još zvučnijim i trendovskim temama. Dan će upotpuniti i dodjela Masterweb nagrada u kategorijama Najbolje korporativne web- stranice i Najbolja web-marketing kampanja 2015.
Svi sudionici sudjeluju i u nagradnoj igri gdje se izvlačenjem sretnika dodjeljuju bogate nagrade naših organizacijskih sponzora. 

Nastavi čitati

Posljednji poziv na konferenciju

Web::Edukacija, kao Zlatni sponzor konferencije uz Web Marketing Akademiju, poziva marketinške agencije, web dizajn studije, internetske poduzetnike, vlasnike web-shopova, online medije, portale, opinion-makere i studente srodnih fakulteta da na cjelodnevnoj edukativnoj konferenciji usvoje najrelevantnija znanja i trendove sa svjetske web scene od predavača, stručnjaka za internetski marketing.

Nastavi čitati

Znatko zna kako besplatno na Web::Strategiju 16

Vjerojatno ste već saznali da će se u Zagrebu uskoro održati jedna od nekada najposjećenijih i ključnih regionalnih konferencija za web-poslovanje, web-programiranje i web-marketing.

Da, tako je, održati će se u studenom i okupiti će stručne predavače Web Marketing Akademije te sve zainteresirane da prenesu svoje znanje sudionicima konferencije. Požurite s prijavama ako želite što prije osigurati svoje mjesto na - Web::Strategiji 16 - Laboratoriju digitalnog marketinga. A svi oni željni igre (ili koji imaju više vremena) preipremili smo nagradnu igru u kojoj svojom sposobnošću mogu osvojiti besplatne ulaznice na Web::Strategiju 16.

Nastavi čitati

Uporni i odlučni nemaju izlike

Ne gubite pozitivnu energiju jer sunce sja svakim danom sve kraće, neka vam ne ponestaje motivacije da uzmete dobru knjigu u ruke, pronađite inspiraciju u šetnji vašim mjestom uz crveno-žute polusuhe listove koji padaju s grana drveća. Ne pronalazite izlike da ne izađete, ne otputujete, ne otplaninarite jer takvi će vam dani ostati u sjećanju, a vaša dekica, topla soba i čaj ionako će vas pričekati.

Nastavi čitati

Internetski marketing - vruće konferencijske teme

Laboratorij digitalnog marketinga tematski je naziv konferencije Web::Strategija koja broji 16. pojavljivanje na daskama internetskog marketinga kojima ćemo prodefilirati 19.11. 
Program sadrži 8 stručnih predavanja, panel raspravu i javnu dodjelu Masterweb nagrada najboljima iz natječaja. Kraj konferencijskog programa rezerviran je za glavnu nagradu Zlatnog sponzora, Web Marketing Akademije koja poklanja školovanje za Specijalistu internetskog marketinga u iznosu od 10.750,00 kuna!

Nastavi čitati

Web Marketing Akademija - i za nju ti treba veza

Živimo u društvu u kojemu je ustaljeno pravilo da će bolje živjeti i biti ispred nas svi oni koji imaju vezu i dobro poznanstvo - bilo u bolnici na šalteru za naručivanje, bilo u auto-praoni jer nam se žuri na put, bilo na Poreznoj jer nam se ne da čekati povrat novaca mjesecima, ... Veza često znači puno. Osobito za naš mentalitet. Da, i za WMA potrebna je veza. Ne odskačemo ni mi iz tih okvira.

Nastavi čitati

Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra

Većina nas odgađa stvari za "malo kasnije" što nekada potraje i mjesecima. Nije bez smisla stara izreka "Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra" - no, tko je se drži?
Sve što je potrebno jest učiniti stvari odmah i sada da bismo bili sigurniji, sretniji i zadovoljniji. SADA je vrijeme za Web Marketing Akademiju! Upravo sada jer 13 je dana do početka predavanja u 9. generaciji Web Marketing Akademije. ! ONLINE PRIJAVE - ne ostavljajte za kasnije.

Nastavi čitati

Predstavljanje WMA uz dobru zabavu

Udruga eCommerce Hrvatska u utorak će, 6.10.2015., uživo predstaviti svoje partnere među kojima je i Web Marketing Akademija. Imati ćemo prilike ispričati i prezentirati zašto je WMA najbolja, koji su nam rezultati i tko potvrđuje naš kredibilitet.

Veselimo se prezentaciji i druženju s web zajednicom, kao i s osnivačima e-Commerca Hrvatska; Marcelom Majsan koji je i sam uspješno završio Web Marketing Akademiju te Dinom Oreški koji je pak redoviti predavač Akademije.

Nastavi čitati

Web Marketing Akademija (WMA)

Tradicionalni marketing odlazi u prošlost; polako, sigurno i dugotrajno. Online marketing je vladajući, stoji na tronu i traži da mu se pokorite ili jednostavno odustanete.
Odustajanje nije vaš izbor. Pokoriti ćete se kako biste jednog dana vi vladali online prostranstvima, a drugi se pokoravali pred vašim znanjem, digitalnim asovima iz rukava te uspješnom i zavidnom uzlaznom karijerom.

Nastavi čitati

Odmor je najefikasnije vrijeme za razmišljanje

Dragocjene trenutke godišnjeg odmora koristimo za odmor, zabavu, obitelj, prijatelje.
GO šifra je za "mozak na pašu". Ide li naš mozak doista na pašu i što ova metafora znači? Ide!
Ovom simpatičnom frazom zapravo kreiramo sliku našeg mozga koji odmara na svježem zelenom pašnjaku, u miru i tišini, odmaknut od gradske vreve, bezbroj informacija, moždanog kaosa i poslovnih obaveza.

Nastavi čitati

Konkurencija ima certifikat!!

Pozivamo na oprez sve tvrtke, agencije, mala i velika poduzeća, privatnike, poduzetnike!
Od danas tržištem internetskog marketinga vlada nova generacija certificiranih specijalista za web marketing, njihova kodna imena su: Lav, Marija, Sandra, Vedran,  ZoranŽeljka. Prepoznati ćete ih po samouvjerenom hodu i širokom osmjehu! No, ne dajte da vas zavaraju. Oni su profesionalci i s njima nećete lako izaći na kraj. Sve marketinške uzde weba drže u svojim čvrstim rukama jer na njihovim zidovima u staklenim okvirima piše Specijalist za internetski marketing.

Nastavi čitati

Specijaliziraj se za stručnjaka web marketinga

Od sutra, 15.05., upisati možete Web Marketing Akademiju čiju školarinu je moguće platiti na 5 mjesečnih rata bez povišenja troškova obročnog plaćanja! Sada plaćate umjesto 11.850,00 kn iznos od 9.875,00 kuna koji ćemo razlomiti na 5 jednakih mjesečnih rata. Svaka rata iznosi 1.975,00 kuna.
Postati Specijalist za internetski marketing nikad nije bilo povoljnije i kvalitetnije! Budite dio najboljih, učite od najboljih i postanite najbolji u redovima internetskog marketinga!

Nastavi čitati

Još tri dana ulaznice po super cijeni

Do developersko - marketinško - poslovnog web spektakla dijeli nas 35 dana kada na scenu stupaju najbolji predavači na Web Business Dayu, 11.06. i Web Development Dayu, 12.06.
Ulaznice su do 10.05. po cijeni od samo 375,00 kuna za oba dana
Neviđeni nesrazmjer cijene i kvalitete!
Najreprezentativniji stručnjaci Hrvatske predavati će i družiti se s vama cijela dva dana za koja je potrebno učiniti PRIJAVE odmah jer vruće cijene kotizacija pržimo samo do 10.05.

Nastavi čitati

Kolačići na Web::INDUSTRIJI 2015

Ako je u naslovu predavanja riječ "kolačići", teško da će se sladokusci i šećerni ovisnici moći koncentirati na išta drugo osim na zagriz mekog, sočnog i svježeg kolačića.

No, ovoga puta ćemo pripaziti na liniju i poslušati predavanje, ali i dalje s dozom hedonizma. Web Business Day, 11.06., ugošćuje Inbound Marketing Managera, zaplješčimo mu - Dubravko Blaćeee!

Nastavi čitati

Check-lista za početak online poslovanja (startup)

Uvodničar 11.06., na prvom danu dvodnevne manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB, biti će Goran Radić koji će svojim savjetima i bogatim iskustvom pripomoći i Vašem poslovanju. Predavanje Nejednakost na webu s podnaslovom Kako konkurirati na web tržištu otvara nova vrata svima nama.

PRIJAVITE
svoj dolazak na oba dana za samo 375 kn!

Nastavi čitati

On hackira Vaš website, a Vi ga vodite na pizzu i pivo

Bernard Toplak predaje na drugom danu Web::INDUSTRIJE 2015 - INTERNET, FULL OF WEB gdje će hackirati, uz Vašu dozvolu, Vašu web stranicu, ali ne u loše svrhe, već kako bi Vam pomogao. Ne vjerujete nam? Uvjerite se sami jer kad Vaš website Bernard uspješno hackira, Vi ćete ga morati odvesti na pizzu i pivo. Skroman je Bernard, zar ne? Čekamo hrabre na predavanju Hackiram vaš website za pizzu i pivo

Nastavi čitati

Odnosi s javnošću na webu

Web-PR (online odnosi s javnošću) dvodnevni je seminar na kojem ćete naučiti:

  • što SVE trebate znati o odnosima s javnošću na webu
  • koja je razlika između odnosa s javnošću i marketinga
  • koja je funkcija PR-a u promociju i prodaju
  • kako mjeriti rezultate (ROI) u odnosima s javnošću
  • krizno komuniciranje - koji su to osnovni pojmovi
  • kako na webu negativnu reputaciju pretvoriti u pozitivnu

Nastavi čitati

E-mail marketing (newsletter) - praktičan rad

Naučite i savladajte sve 'cake' potrebne za uspješan newsletter koji je najmoćniji alat današnje prodaje na internetu. Naučite i isprobajte koje su mogućnosti za direktno ili indirektno obraćanje potencijalnim kupcima.  
Polaznici ovog seminara mogu aktivno sudjelovati u učenju i grupnoj diskusiji gdje predavač izravno odgovara na njihova pitanja. Znanja koja polaznici dobiju na radionici moći će odmah sljedeći dan primjeniti u svom web poslovanju.

Nastavi čitati

Marketing društvenih medija - seminar za svakog

Marketing društvenih medija ili skraćeno SMM (Social Media Marketing) čija je svrha komunikacija u dva smjera; između tvrtke i internet posjetitelja, omogućava Vam stalnu prisutnost u online svijetu gdje se nalaze Vaši posjetitelji. 
Društveni mediji omogućavaju nam razne vidove komunikacije sa svijetom oko nas uz mogućnost vlastite promocije i prezentacije. Iskoristite ih i PRIJAVITE SE na seminar uz praktične primjere i rad koji se održava 11. i 12.05. 2015. od 17:00 - 21:00 h.

Nastavi čitati

Sex senzacija na Web::INDUSTRIJI 2015

Iako javno nije poznati komičar, Miroslav Varga to jest u svojim internim krugovima gdje slovi za osobu koja voli zabavu, ljude i dobro raspoloženje. Kao redoviti gost, a i predavač konferencija, sajmova i manifestacija u organizaciji Marketing Odjela, ovoga puta nastupa kao jedna vrsta stand-up komičara koji to ustvari nije. O čemu se točno radi, pročitajte u nastavku, a nakon čitanja izvršite PRIJAVU kako biste čuli Miroslava koji će biti odgovoran za salve smijeha na Web::INDUSTRIJI, 11. i 12.06. 2015. u Zagrebu.

Nastavi čitati

Dvodnevna predavanja Web::INDUSTRIJE 2015

Za razliku od novoniklih konferencija, sajmova i manifestacija, Web::INDUSTRIJA je s vama 7. godinu zaredom.
Krenuli smo kao pioniri ovog središnjeg događanja, za sve koji žive ili žele živjeti od interneta i web-a, a 11. i 12.06. 2015. slijedi ponovno generalno okupljanje web-developera, web-marketingaša i web-poslovnjaka na središnjoj offline manifestaciji pod nazivom "Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB".
PRIJAVITE SE za dolazak jer su ulaznice dostupne svakom džepu.
Studente očekuje posebna cijena od samo 125,00 kuna za oba dana!

Nastavi čitati

Znatko je najpametniji, budite i vi

Znatko.com domaća je interaktivna Q&A platforma na kojoj vas povezujemo s predavačima Web::INDUSTRIJE kojima već sada možete postaviti pitanja na koja ćete dobiti odgovore, a na najinteresantnija pitanja odgovoriti će vam uživo predavači na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB 11. i 12.06. 2015. u zagrebačkom The Movie Pubu, za koju se možete prijaviti OVDJE.


Nastavi čitati

INTERNET - FULL OF WEB

Web-zajednica prodisati će još jednom 11. i 12.06. u zagrebačkom The Movie Pubu na manifestaciji od dva dana - "Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB". Oba dana rezervirana su za predavanja stručnjaka iz područja web marketinga, web businessa i web developmenta koji predavanjima pokrivaju sljedeće teme:

  • početak online poslovanja (startup)
  • kako konkurirati na web tržištu
  • analitika online poslovanja
  • copywritting u službi SEO-a
  • Google Tag Manager
  • AdWords API i skripte
  • dizajniranje lijepih i intuitivnih REST+JSON API aplikacija
  • što sve treba znati full-stack web developer
  • evolucija arhitekture web aplikacija
  • Node.js

Nastavi čitati

U ponedjeljak i utorak - Google Analytics

Tri su dana do dvodnevne edukacije o analizi web stranice gdje ćete u 10 školskih sati teorije i prakse učiti o Google Analytics-ima; besplatnoj skripti koja prati promet, odnosno statistiku posjećenosti na Vašoj web stranici. 
Ponedjeljak i utorak (27. i 28.04.), od 17:00 - 21:00 h.
Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu
PRIJAVE za Google Analytics. 

Nastavi čitati

Masterweb - prijave za najbolje, jeste li to i vi?

U tijeku su prijave za Masterweb natječaj na koji se možete prijaviti i vi, očekujemo vas još danas!
Sve što se od vas zahtijeva jest da ste konkurenti u jednoj (ili više) od sljedeće tri kategorije:

  • Najbolji web-turizam 2015
  • Najbolja web-trgovina 2015
  • Najbolji web-dizajn 2015

Nastavi čitati

Kako do besplatne ulaznice za manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015?

Kako se uskoro održava središnji događaj za sve koji žive ili žele živjeti od interneta pa i web-a "Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB" pozivamo sve da se prijave i kupe ulaznicu na vrijeme jer će ih biti izdan ograničeni broj. Manifestacija se održava u Zagrebu, od 11. do 12.06.2015. i ugostiti će eminentne web-developere, web-marketingaše te web-poslovnjake. Ovogodišnje događanje se održava pod pokroviteljstvom Web::Edukacije i Web Marketing Akademije. Dogovorena predavanja na manifestaciji biti će iz sljedećih područja: početak online poslovanja (startup), kako konkurirati na web tržištu, analitika online poslovanja, copywritting u službi SEO-a, Google Tag Manager, AdWords API i skripte, dizajniranje lijepih i intuitivnih REST+JSON API aplikacija, što sve treba znati full-stack web developer, evolucija arhitekture web aplikacija, Node.js, ...

Nastavi čitati

Uskrs je!

Dragim klijenticama, poslovnim partnericama, sudionicama konferencija, sajmova i manifestacija, polaznicama Web Marketing Akademije i seminara, slučajnim prolaznicama, u organizaciji Web::Edukacije, želimo sretan Uskrs uz uskršnju zečicu na slici koja će vam dobro doći da nakon ručka opere suđe, nareže kolač i posluži kavu te pokupi prazne čaše i boce sa stola. Vrijeme je da vi odmorite!

Nastavi čitati

Bill Gates kao V.I.P. stiže na Web::INDUSTRIJU!

Trajalo je mjesece i mjesece pregovaranja i konačno: večeras u 20:03h, po lokalnom vremenu, Bill Gates osobno je potvrdio, na službenom skype sastanku s organizatorima Web::INDUSTRIJE, dolazak na manifestaciju gdje će biti V.I.P. sudionik oba dana. Pomoćnik gospodina Gatesa, Evan Watkinson, nastavio je sastanak uživo s organizatorima s kojim je dogovorio generalno pokroviteljstvo Microsofta, izjavljujući da je 'ovo vrlo važna manifestacija za hrvatsku web-zajednicu te su ju spremni podržati'. Ovom prilikom šaljemo vam screenshot večerašnjeg sastanka s Billom koji šalje pozdrave svim Web::INDUSTRIJALCIMA!

Nastavi čitati

Gospodari weba - vrijeme je za Masterweb

Proglašenje pobjednika u Masterweb natječaju, u tri kategorije, objavljeno je uživo na konferenciji Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga, koja se održala prije tjedan dana. Ponosni pobjednici pozirali su pred bljeskom fotoaparata novinara i svih prisutnih te su zasluženo primili svoje nagrade i odlične ocjene žirija. Vrijeme je za nove Masterweb nagrade, a u nastavku provjerite možete li i vi sudjelovati u natječaju.

Nastavi čitati

Konferencija Weboo - dojmovi, ocjene, pokude i pohvale

Konferencija s temama internet marketinga, Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga 2015 (D.I.M.) uspješno je završila prošli tjedan, 19.03. nešto poslije 16:00 sati. Održavala se u jednom drugačijem, malo manjem 'konferencijskom' prostoru. Umjesto sterilno-korporativnih dvorana s ravno posloženim stolcima gdje možete gledati samo ravno ispred sebe, ove godine odlučili smo promijeniti atmosferu pa tako i prostor održavanja Weboo-a.

Grah je pao na The Movie Pub; veliki, lijep, prostran i prozračan pub u kojemu su sudionici konferencije sjedili udobnije i opuštenije te su za vrijeme predavanja, kao i za vrijeme pauza, mogli popiti piće.

Tijekom konferencije dodijeljene su Masterweb 2015 nagrade u tri kategorije, a najboljih 9 okrunjeno je pobjednicima prema ocjenama stručnog žirija. Sponzor nagrada za najbolje Masterwebovce bio je Avalon koji je podijelio 9 web-hosting Business paketa s 10 GB prostora na godinu dana. Opa!

Nastavi čitati

Dodijeljene su prestižne Masterweb nagrade

U sklopu konferencije 'Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga', koja se upravo održava u The Movie Pubu, uživo su dodijeljene nagrade 'Masterweb 2015' u 3 zanimljive kategorije:

1.)    Najbolje internetsko bankarstvo
2.)    Najbolja foto-galerija
3.)    Najbolji servis za online prodaju ulaznica

Masterweb nagrada priznanje je struke - jedino ovog tipa koje se dodjeljuje u Republici Hrvatskoj te je posebna čast svim dosadašnjim dobitnicima Masterweb nagrade, a podršku kroz sponzorstvo dao je Avalon s nesebičnim paketima za svih 9 dobitnika.

Finalisti su odabrani na temelju zadovoljavanja osnovnih uvjeta prema odluci organizatora, a konačnu odluku o TOP3 pobjednicima donosi sam žiri kojeg, za ovu prestižnu nagradu za web-zajednicu, čini profesionalan tim od 9 osoba: Marina Obšivač, Emanuel Blagonić, Saša Stanković, Marko Radelić, Matija Gračanin, Dražen Tomić, Goran Čandrlić, Zorin Radovančević te Siniša Randić.

Nastavi čitati

Otvorenje konferencije 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga'

U točno 10h počelo je službeno otvorenje konferencije 'Weboo 2015 - Dan internetskog marketinga' koja se odvija u The Movie Pub-uOrganizator se nakon godina i godina velikih, često korporativno-sterilnih dvorana odlučio unijeti malo opušteniji ritam u konferencijsku atmosferu pa je tako na ovoj konferenciji sudionike smjestio u ležeran i ugodan pub za svačiji ukus. Prostorom ovoga jutra dominira miris toplih kava uz dobro raspoložene predavače i nasmijanu publiku spremnu za jedan novi i bolji dan.

Nastavi čitati

Sedam je sretan broj

 Sedam je simboličan broj pa imamo 7 patuljaka, 7 samuraja, loto ima 7 brojeva, a ono svima nama najpoznatije je 7 dana u tjednu. Najviše bi nas veselilo 7 dobitnih brojeva na lotu jer u tom trenutku više ništa ne bismo trebali brojati. Dok nas ne razveseli sedmica na lotu, evo jednog drugog broja 7 koji će vam uljepšati ulazak u proljeće, a probuditi vas iz zimskog sna, učiniti vas zadovoljnim, prpošnim, toplim i lijepim ... sve dok vam ne zazvoni budilica u 7 ujutro!

Nastavi čitati

Treba mi edukacijska konferencija ... i šalica kave

Konferencija 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)' odbrojava posljednje dane do svog početka, 19.03. kada ćemo se zajedno družiti i kvalitetno provesti još jedan radni dan, ali u opuštenoj atmosferi uz šalicu kave.

Nastavi čitati

Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati

Pridržavajući se viših standarda u edukaciji o internetskom marketingu od konkurencije, Web::Edukacija već dugi niz godina drži do one "Ne predaje učitelj ono što želi, ne predaje učitelj ono što zna, učitelj predaje ono što jest" te testirajući polaznike na mišljenje o predavanjima predavača Web Marketing Akademije (WMA) bira tj. grupira i zadržava pozitivnom selekcijom samo one najbolje te tako svim sljedećim generacijama polaznika WMA osigurava najvišu razinu kvalitete nastave.

Jedino tako je WMA mogla odgovoriti visokim zahtjevima tržišta, dakle zahtjevima polaznika (Vas koji čitate ovaj tekst) i od njih godinama stvarati ono što žele postati - certificirani web-specijalisti za internetski marketing upravo na način koji je odavno Goethe opisao riječima - "Ukoliko se prema pojedincu odnosiš kao da je ono što treba biti i može biti, onda će i postati što treba biti i može biti."

Nastavi čitati

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.