Održana prva Drumara Specijal

Drumara SpecijalDrumara Specijal, radionica o internetskom marketingu specijalizirana za Facebook i Twitter, održana je u subotu, 27.11.2011. u interaktivnoj učionici VMD-a. U društvu ležernih, ali stručnih predavača, polaznici su se posvetili stjecanju novih znanja koja mogu odmah primijeniti u svojem poslovanju.

U prvom dijelu radionice, Davor Runje, iza kojeg stoje brojne kampanje i nagrade, ukratko je prezentirao mogućnosti koje Facebook pruža za promociju tvrtke ili brenda, nakon čega je uslijedila dinamična interakcija između polaznika i predavača, ali i polaznika međusobno, i praktični rad.

Koliko je Facebook bio zanimljiv polaznicima radionice, vidljivo je iz činjenice da je umjesto planiranih dva, radionica trajala čak dva i pol sata. Osim toga, i vrijeme pauze polaznici su iskoristili za komunikaciju s predavačem.

Polaznici pažljivo slušaju... Davor otkriva tajne Facebook-a ...čak i za vrijeme pauze
Polaznici pažljivo slušaju... ...o tajnama Facebook-a... ...čak i za vrijeme pauze.

 

Drugi dio radionice, posvećen Twitteru, vodio je Željko Riha, stručnjak za internetski PR, s bogatim iskustvom u vođenju različitih vrsta kampanja. Kratko, jasno i zanimljivo objasnio je polaznicima logiku rada Twittera i pokazao primjere dobro i loše vođenih poslovnih kampanja.

Praktični dio radionice bio je posebno zanimljiv jer su polaznici odradili svoje prve zadatke na Twitteru, a od predavača su dobili i velik broj korisnih savjeta, vezanih upravo uz poslovno područje kojim se bave (turizam, ugostiteljstvo, itd.).

Uvod u Twitter... ...praktični rad... ...i rezultat: twittovi polaznika.
Uvod u Twitter... ...praktični rad... ...i rezultat: twittovi polaznika.

comments powered by Disqus
Stariji komentari (1):
irecevic - 30. studenog 2010. (20:31)
Twitter je super!

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.