SEO seminar - 21.10.2010.

SEO

SEO seminar (osnove) se sastoji od predavanja o teoriji i primjeni SEO tehnika u internetskom marketingu. 

SEO seminar održati će se 21.10.2010. u terminu od 14:30 do 19:30 u prostorijama VMD zgrade. Kako doći do lokacije najbolje provjerite na ovom linku.

Predavač je Siniša Gavrliović, a cijena seminara je 750kn + PDV po osobi. Web::Klub članovi imaju popust 20%!

Listopadski SEO seminar je popunjen!

Nakon završenog ovog osnovnog SEO seminara - polaznici će dobiti detaljan uvid u mogućnosti ove moćne marketinške tehnike na webu, te će dobiti odličnu podlogu za daljnje usavršavanje oko SEO tehnika (kroz nešto napredniju i praktičnu SEO radionicu  ili radionicu SEO programer). Uvijeti za prisustvovanje na seminaru su: poznavanje rada u web pregledniku (eng. browseru - Internet Explorer ili Firefox), te razumijevanje osnovnih pojmova prilikom upotrebe interneta. 

Više na http://www.webedukacija.com/seo_seminar 

Za više informacija javite se na zeljko@webedukacija.com ili kontakt telefone. 

comments powered by Disqus
Stariji komentari (1):
Mario - 17. listopada 2010. (00:15)
Slažem se da je SEO majka tj. temelj cjelokupnog web marketinga. No, moje mišljenje je zato što su za SEO najmanja ulaganja uz znatno veći povrat uložene investicije nego za bilo koji drugi oblik web marketinga. Što ostali misle o tome?

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.