Drumara održana - rezultati ankete sudionika

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju na Drumari, jedinoj i jedinstvenoj društvenoj marketinškoj radionici koja je okupila 23 polaznika i dvije - od sada - velike zvjezde društvenih medija u regiji. Iako je, nažalost, nekima usfalilo osvježenja tokom radionice (zbog kolegica koje je zapela u prometu), općenito su predavačice vrlo dobro ocijenjene uz mnoge pohvala sudionika koji su im se javili povratno nakon radionice.

Prema prikupljenim i ispunjenim anketama na Drumari, ocjene tj. rezultati nakon sumiranja, brojanja i dijeljenja (čitaj: izračunom aritmetičke sredine) su sljedeći:

PREDAVAČICE (ocjena):

Organizatori čestitaju objema predavačicama na konačnoj ocijeni (u imeniku :) - petici! :)

Također, sudionici Drumare su ocjenili i općenito cijelu Drumaru, te atmosferu koja je vladala na samoj radionici. Pa, evo rezultata:

  • Općenita ocjena organizacije - 4.5 (zaokruženo na 5)
  • Atmosfera na radionici - 4.3 (zaokruženo na 4)
Hvala svima još jednom, te ćemo iskoristiti ovu priliku da Vam u siječnju počinjemo najavljivati program za 2010. godinu i još nekoliko novih radionica koje su izuzetno korisne za sve koji rade sa webom te napominjemo da tematski ovakve konferencije, barem za sada, nećete naći u bližoj okolici.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.