Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Drumara - Bubnjeve na maksimum

25.10.2009.

Poznati kao i najstariji glazbeni instrument, bubanj se koristio 6,000 g.p.K. u ratne, poštanske i zabavljačke svrhe. Kroz cijelu svoju povijest bubnjevi su se u raznim civilizacijama koristili za davanje signala svojim ratnicima i vojnicima, a njegova buka tjerala je "strah u kosti" neprijatelju. Iako bi se po imenu to moglo zaključiti (bubanj je eng. drum), Drumara nije radionica o tome kako naučiti bubnjati (za tako nešto preporučamo Rock Akademiju - Bubnjevi), ali ima sličnosti sa ranije navedenim jer... Radionica Drumara će Vas učiti kako davati signale svojim klijentima i kupcima putem danas najpopularnijih društvenih medija. A možda naučite i kako otjerati konkurenciju. Zato stavite - bubnjeve na maksimum!

Kome je namijenjena ova radionica?

Drumara je namijenjen poslovnim ljudima, te i onima koji privatno koriste Facebook, Twitter ili imaju blog, a nisu svijesni svih marketinških mogućnosti koje im omogućavaju ovi društveni mediji.

Također, Drumara će biti odlična podloga za edukaciju djelatnika iz marketinga i onih koji obavljaju tu djelatnost u firmi jer će usvojiti nova saznanja o društvenim medijima i njihovim marketinškim dosezima.

Zašto Drumara?

Sudionici će na ovoj jedinstvenoj radionici upoznati pristup internetskom marketingu kroz četiri web servisa - Facebook, Twitter, Linkedin te blog. Radi se o danas skupu svih najrelevantnijih internetskih medija (u kategoriji društveni mediji). Zbog toga radionica Drumara daje jedinstveni cjelokupan pregled i know-how današnjih internetskih mjesta koje trebate poznavati za pokrivanje jedne marketinške kampanje na internetu.

Više o programu i detaljima radionice saznajte ovdje: Društvena Marketinška Radionica

Redovna cijena kotizacije za Drumaru iznosi 800 kn + PDV (984 kn), a za prijavu na radionicu nije više obavezno biti sudionik Web::Strategije, već možete se javiti na kontakt podatke i izravno pristupiti Drumari.

Trenutna popunjenost Drumare iznosi 40% sjedećih mjesta.

I ne zaboravite - stavite bubnjeve na maksimum!

 


comments powered by Disqus