Znatko zna kako besplatno na Web::Strategiju 16

Vjerojatno ste već saznali da će se u Zagrebu uskoro održati jedna od nekada najposjećenijih i ključnih regionalnih konferencija za web-poslovanje, web-programiranje i web-marketing.

Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga

Da, tako je, održati će se u studenom i okupiti će stručne predavače Web Marketing Akademije te sve zainteresirane da prenesu svoje znanje sudionicima konferencije. Požurite s prijavama ako želite što prije osigurati svoje mjesto na - Web::Strategiji 16 - Laboratoriju digitalnog marketinga. A svi oni željni igre (ili koji imaju više vremena) preipremili smo nagradnu igru u kojoj svojom sposobnošću mogu osvojiti besplatne ulaznice na Web::Strategiju 16.

Dakle, nagradna igra za ulaznice Web::Strategije 16 omogućena je za sve korisnike koji su se ili će se registrirati kao aktivni korisnici na web servisu Znatko. Web-servis nije klasičan forum, već je baza pitanja i odgovora gdje i pitanja i odgovore postavlja/odgovara široka web-zajednica koja uključuje i predavače koji će predavati na Web::Strategiji 16.

Nagradna igra sposobnosti

Kako biste osvojili JEDNU BESPLATNU ULAZNICU dovoljno je da skupite 20 bodova na Znatku, na TOP10 listi za listopad (do 31.10.) ili za studeni (do ponedjeljka u 00:00 u tjednu u kojem se održava Web::Strategija 16). A za sljedećih 20 bodova (ukupno 40), dobivate SLJEDEĆU BESPLATNU ULAZNICU. I tako dalje, što znači da sa 100 bodova dobivate PET BESPLATNIH ULAZNICA. Dovoljno je da broj bodova podijelite sa brojem 20 i toliko besplatnih ulaznica dobivate - za sebe i svoje prijatelje, poslovne prijatelje, itd.

Ono što je bitno ovdje naglasiti su dvije stvati.

Prvo, da se TOP10 lista vidi isključivo na ovom linku i tu pratite svoje stanje tj. Vaš broj bodova mora ulaziti u TOP10 listu što znači da morate imati više bodova od onoga tko je 10-ti na listi. Dakle, link na listu je ovdje:

Drugo, bitno je znati kako se skupljaju bodovi na Znatku. Bodovi se dobivaju za Vaše aktivnosti na Znatku kao što je postavljanje pitanja i kao što je odgovaranje na pitanje. Ako postavite pitanje dobiti ćete malo bodova (1 bod), a ako odgovorite na pitanje dobiti ćete više bodova odjednom (10 bodova). Ako se pak Vaš odgovor svidi onome tko je postavio pitanje, dobiti ćete još više tj. još 10 bodova (ukupno 20 bodova).

Ako još niste postali Znatkovac, registrirajte se ovdje i počnite odgovarati na neodogovrena pitanja. Ukratko - tko postavi ili najviše pitanja ili da najviše (točnih) odgovora - pobjeđuje.

Nakon što uđete među pobjednike - javite nam se ovdje ili Znatku (na kontakt obrazac) kako biste ostvarili pravo na sve osvojene besplatne ulaznice za Web::Strategiju 16.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.