WeBuRa - U suradnji sa najvećom web konferencijom

WeBuRa - Izravan benefit za Vaše web poslovanje

WeBuRa - Web Business RadionicaKako se uskoro priprema održavanje najveće web konferencije u regiji, Web::Edukacija u suradnji sa programskim odborom konferencije zadužena je za organiziranje drugog dana konferecnije koji će sadržavati detaljnija i duža predavanja o uspješnim poslovnim modelima koje i sami možete dan nakon konferencije početi primjenjivati u svom web poslovanju. Radionica koja će se održati drugog dana skraćeno se zove WeBuRa.

Kroz Web Business Radionicu naučiti ćete ključne elemente za web poslovanje - ne samo kako od koncepta web stranice izraditi moderan web već i kako pravilno upravljati svakodnevnim sadržajem (tekstom, slikama, multimedijom) kojeg kupci žele što prije saznati, te ćete saznati za metode uspješne web promocije - kroz SEO i kontekstualno oglašavanje.

Za prijavu na radionicu potrebno je prvo prijaviti se ovdje na Web::Strategiju, najveću web konferenciju, te nakon primitka e-mail potvrde i prve ponude za prisustvovanje na konferenciji napraviti odgovor na nju (engl. reply) i napisati u poruci "želim ponudu i za Web Business Radionicu", a nakon čega ćete uskoro dobiti i drugu ponudu za plaćanje. Redovna cijena Web Business Radionice je smanjena na recesijsku cijenu od samo 550 kn + PDV. Naravno, tu cijenu je omogućila Web::Strategija svi svojim sudionicima.

Ne propustite ovu radionicu jer ona donosi izravan benefit u Vaše poslovanje, a povrat investicije u cijenu radionice moguć je već kroz dva mjeseca! Zbog toga je WeBuRa odlična investicija u ovo vrijeme recesije kada se traže brzi povrati uloženog (engl. ROI, Return Of Investment).

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.