Odabrane su najbolje web stranice u turizmu 2014!

Konferencija Weboo 100% Turizam održana je jučer, dana 13. ožujka u Hypo centru u Zagrebu. Na jednom su se mjestu okupili turistički djelatnici, stručnjaci za web marketing u turizmu te posjetitelji koji su došli čuti dobre savjete i upoznati i družiti se s ljudima iz struke

Za govornicom se tijekom dana izmijenilo preko 10 predavača, a u točno 12 h i 30 minuta došla je na red dodjela Masterweb nagrada. Na Masterweb natječaj bilo je prijavljeno 40-tak web stranica, a za stručno ocjenjivanje pobrinuo se ocjenjivački odbor kojeg su činili Krešimir Drvar, Ana Klarić Kumer i Marko Radelić

Ovog puta umjesto troje dobitnika, proglašeno ih je čak 6 - i izvođači i naručitelji web stranica. Pogledajte tko su dobitnici!

Tri web stranice - 6 pobjednika!

1. web stranica www.visitkorcula.eu

Nagrađeni izvođač: VISI MEDIA d.o.o.
Nagrađeni vlasnik: Turistička zajednica grada Korčule


2. web stranica: www.visitdaruvar.hr

Nagrađeni izvođač: WEB Marketing d.o.o.
Nagrađeni vlasnik: Turistička zajednica Daruvar-Papuk


3. web stranica: www.hrvatskaapartmani.hr

Nagrađeni izvođač: WEB Marketing d.o.o.
Nagrađeni vlasnik: E-Holidays Travel

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Osim Masterweb priznanja - priznanja struke, dobitnici su kao poklon dobili i unikatne penkalice od drva masline rađene posebno za ovu priliku.

Ovom se prilikom organizatori zahvaljuju obrtu Jagoda koji je kao partner Masterweb nagrada osigurao unikatne penkalice.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.