Nova akademska godina za Specijaliste za web-marketing

Početak kalendarske godine poklapa se i s početkom akademske godine. Ulaskom u novu godinu, uskoro započinje i nova akademska godina za Web Marketing Akademiju (WMA). Upravo su u tijeku upisi u prvu ovogodišnju generaciju polaznika Web Marketing Akademije koja svoja vrata otvara 20. siječnja 2014. 

Cjelokupni program podijeljen je na 10 modula, 10 tematika tj. 10 predmeta. Na svakom predmetu nastavnik se grupi od 10-ak polaznika posvećuje 10 školskih sati. Dakle, sve je po 10. Također, nakon svakog predmeta, slijedi kratki ispit znanja od 10 pitanja. Samo najbolji mogu biti certificirani pa prosječno WMA nakon završetka svake generacije polaznika iznjedri 10 certificiranih Specijalista za web-marketing.

Da li ste i Vi spremni da postanete certificirani od institucije koja se bavim ovim certificiranjem još od 2008. godine?

Za razliku od nekih drugih tečajeva, obrazovna institucija "Web::Edukacija" je pokrenula "Web Marketing Akademiju" kako ne bi nudila samo puko slušanje predavača i upisivanje Vaše prisutnosti na 10 predmeta, već ponudila Vama osobno motivirajuću kulturu učenja te pravu pravcatu stručnu provjeru znanja koju nećete primijetiti kod niti jedne druge slične edukativne institucije kod nas. Međunarodna iskustva iz prakse, Web Marketing Akademija primjenjuje i kod nas.

Komparativne prednosti ovog modernijeg pristupa u obrazovanju polaznika WMA su sljedeće:

  1. Motiviraniji ste za gradivo koje učite na predmetima, što u konačnici znači da ćete gradivo zapamtiti i primjeniti u realnom sektoru ( u Vašoj tvrtki)
  2. Konkuretnost okoline poticati će Vas da učite iz izvannastavnih materijala
  3. Certifikat (svjedodžbu) koji dobijete na kraju biti će zasnovan na mjerljivim kriterijima te kao takav prepoznatljiviji na tržištu rada kod drugih kompanija, ali i Vaše konkurencije

No, ono što je još važnije kod WMA su dvije ključne stvari koje WMA sadrži:

  1. Cijelokupni program WMA pokriva svu najnoviju tematiku iz područja internetskog marketinga uključujući Google AdWords, Facebook, SEO, newslettere, itd.
  2. Stručni predavači WMA su birani aninimnim ocjenjivanjem na velikim regionalnim konferencijama i sajmovima.

Što poslije?

Nakon što završite WMA, očekuje Vas certifikat koji ima svoju težinu, koji ima svoj značaj u gospodarstvu. Razlog tome je širok spektar poslodavaca koji je upoznat i s Web::Edukacijiom i sWeb Marketing Akademijom. I to nije samo zato što ih neprekidno upoznajemo s našom obrazovnom kulturom, već to dokazuju i same reference Web::Edukacije. Dobro ih pregledajte kako biste se uvjerili u kvalitetnu edukativnu naobrazbu koju pružamo.

Što sada?

Ako još niste certificirani za Specijalista za web-marketing, znajte da je slogan WMA sljedeći: "Znanje donosi profit!".

Javite nam se što prije jer upisi su upravo u tijeku. Za dodatna pitanja, tu su kontakt podaci.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.