Što je Masterweb nagrada?

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Nagrađuju se izvođači - tvrtka ili pojedinac koji su napravili web stranicu.

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se trima najboljim izvođačima web projekata u kategoriji Web-turizam 2013. Budući da Web::INDUSTRIJA okuplja kremu hrvatskog web-developmenta, web-dizajna te web-marketinga, a ovog puta i turističku elitu, biti prepoznat u toj zajednici ne znači samo prestiž, nego i brojne poslovne suradnje.

Ove će se godine, u sklopu sajma Web::INDUSTRIJA 2013, po prvi puta dodijeliti Masterweb nagrada u kategoriji Web-turizam 2013

Na natječaj se mogu prijaviti svi izvođači turističkih web-projekata (dizajneri, developeri, ...), tvrtke za internetski marketing te mladi i stariji web-poduzetnici koji žele pokazati svoje turističke web-projekte. Najbolji projekti u kategoriji Web-turizam 2013 bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na sajmu.

Stručni ocjenjivački odbor natječaja za Masterweb nagradu neovisno će i samostalno ocijeniti sve nominirane projekte, čiji izvođači na svoje web stranice mogu postaviti amblem "Nominirani za Masterweb". Prijave su otvorene do 20.03.2013., u 12h, a prijaviti se možete ispunjavanjem ovog online obrasca, koji će biti aktivan do navedenog datuma.
I ne zaboravite - na natječaju za Masterweb pobjeđuju oni najbolji!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.