Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Što je Masterweb nagrada?

05.03.2013.

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Nagrađuju se izvođači - tvrtka ili pojedinac koji su napravili web stranicu.

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se trima najboljim izvođačima web projekata u kategoriji Web-turizam 2013. Budući da Web::INDUSTRIJA okuplja kremu hrvatskog web-developmenta, web-dizajna te web-marketinga, a ovog puta i turističku elitu, biti prepoznat u toj zajednici ne znači samo prestiž, nego i brojne poslovne suradnje.

Ove će se godine, u sklopu sajma Web::INDUSTRIJA 2013, po prvi puta dodijeliti Masterweb nagrada u kategoriji Web-turizam 2013

Na natječaj se mogu prijaviti svi izvođači turističkih web-projekata (dizajneri, developeri, ...), tvrtke za internetski marketing te mladi i stariji web-poduzetnici koji žele pokazati svoje turističke web-projekte. Najbolji projekti u kategoriji Web-turizam 2013 bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na sajmu.

Stručni ocjenjivački odbor natječaja za Masterweb nagradu neovisno će i samostalno ocijeniti sve nominirane projekte, čiji izvođači na svoje web stranice mogu postaviti amblem "Nominirani za Masterweb". Prijave su otvorene do 20.03.2013., u 12h, a prijaviti se možete ispunjavanjem ovog online obrasca, koji će biti aktivan do navedenog datuma.
I ne zaboravite - na natječaju za Masterweb pobjeđuju oni najbolji!

comments powered by Disqus