Održano predavanje: Google Analytics

U subotu, 17. studenog, u sklopu Web::Strategije 15, održano je predavanje o Google Analyticsu.

Poznati predavač Damir Podhorski objasnio je polaznicima kako se može izmjeriti ROI (Return on Investment) pomoću Google Analyticsa.

Prvi dan "Web::Strategije 15 - Gdje mi je ROI?" započeo je velikom konferencijom, na kojoj su mnogi poznati regionalni stručnjaci predavali svoja iskustva o ROI-u (Return On Investment). U sklopu Web::Strategije, održano je i predavanje cijenjenog predavača, Damira Podhorskog na Web:Edukaciji. 

Edukacija je bila na temu: "Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa", na kojoj je Podhorski svojim primjerima objasnio kako se može mjeriti ROI za:

  • web trgovinu ili prodaju, 
  • određenu ključnu riječ, 
  • banner ili oglas.

Ova radionica upoznala je sve polaznike s Google Analytics-om, besplatnim alatom za praćenje statistike posjećenosti web stranice. Nakon kraćeg teorijskog dijela, koji uključuje i pregled razvoja alata za praćenje posjećenosti web sjedišta, kroz praktični rad polaznici su naučili kako koristiti Google Analytics i njegove izvještaje za unaprijeđenje svojeg poslovanja.

Edukacija se održala u subotu, u VMD zgradi, na lokaciji Web::Edukacije. Tamo će se održati i predavanje profesora Nikole Jellačića pod nazivom: "Online marketing ROI u turizmu" koje je zbog iznimnih okolnosti moralo biti odgođeno. Još nam se stignete pridružiti na toj edukaciji.

Prijave su otvorene!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.