"WMA - Jer znanje donosi profit"

Uskoro kreće Web marketing akademija, s programom obrazovanja Specijalista za web marketing. Više o programu pročitajte na linku. S novom generacijom polaznika rado ćemo koristiti i novi slogan WMA - Jer znanje donosi profit, koji je osmislila Sanja Vidović u natječaju koji je održan u proljeće. Predstavljamo Vam Sanju, kroz intervju koji smo održali.

Koliko je kreativnost odredila Vaš život ili zvanje za koje ste se školovali?

Kreativnost je u potpunosti odredila moj život jer baš svaki trenutak moga života, moglo bi se reći, prožet je kreativnošću. Volim svaki put istom poslu pristupiti na nov način, tako da i najobičnije, svakodnevne poslove, uvijek pokušavam napraviti drugačije jer možda time otkrijem da postoji i neki drugi, efikasniji način. Kada pitate za zvanje, naime, ja sam profesorica i smatram da svakom profesoru kreativnost može uvelike pomoći, u što sam se uvjerila predavajući svojim učenicima.

Kada ste najkreativniji? Ujutro, poslijepodne, navečer?

Ujutro nikad, poslijepodne još manje, navečer možda, ali zato noću – uvijek, jer noć je neko posebno vrijeme, kad ne zvone mobiteli, kad sam prepuštena samo tišini koja me okružuje, a tada mozak ubaci u 5. brzinu i ideje kao plima naviru u valovima.

Gdje ste pronašli inspiraciju za slogan WMA?

Naučila sam, prvo treba nabaciti puno ideja, a posebno bih izdvojila slogan WMA – PAMETNOM JE TO DOSTA ali sam onda shvatila da je malo tih pametnih koji će shvatiti taj slogan, zato sam krenula tradicionalnim putem ... što WMA pruža ... znanje ... a što će nam znanje ... pa da nešto zaradimo ...  znači ... znanje donosi profit ... pa ako netko želi profitirati neka krene na WMA – JER ZNANJE DONOSI PROFIT ... jednostavno, zar ne ?!

Jeste li dosad osvojili već neku nagradu za kreativnost?

Do danas sam dobila mnogobrojne nagrade i priznanja za kreativnost s područja likovnog i literalnog stvaralaštva, naime, još kao mala izvodila sam predstave, pjevala, svirala, plesala i glumila u mnogim TV-spotovima, da bi tek u osnovnoj školi zaredale prve likovne nagrade i priznanja u majstorskoj radionici kod profesora Tanaya, a tek u gimnaziji zaredale su i moje prve nagrade za spisateljske radove ... i tako sve do danas, naime, nedavno sam dobila prvu nagradu za najbolju kratku priču u 2011. godini, a sada tražim izdavača za svoj prvi roman ... kako imam vremena povremeno se zaigram i smislim poneki zgodan logotip ili slogan ... i tako evo još jednog priznanja moje kreativnosti ... pobjeda na Vašem natječaju.

Što očekujete od WMA?

Pitate me pitanje na koje znate odgovor, naime, od WMA očekujem znanje koje će mi prema Vašem novom sloganu u budućnosti donijeti profit.

Jeste li se već počeli zanimati za teme koje se obrađuju na WMA?

Sve Vaše teme su mi izuzetno zanimljive jer se odnose na WEB, a kako sam odrasla u marketing okruženju, naime, moja majka je profesor u zagrebačkoj 10. gimnaziji gdje predaje POLITIKU I GOSPODARSTVO, a otac je redatelj i propagandist u nekoliko najpoznatijih marketinških agencija, tako da sam kod kuće stalno slušala razne ideje i slogane za TV i radio poruke, uz vječnu prepirku roditelja u svezi najboljeg marketing mix-a za nekog klijenta od istraživanja, strategije, kreacije, realizacije, pa sve do analize projekta.

Kako planirate iskoristiti znanje koje ćete steći na WMA u budućnosti?

Vaš program je upravo ona karika koja mi nedostaje da uz moju kreativnost i prije navedeno obiteljsko marketinško predznanje u budućnosti postanem specijalist za web marketing, a poznavajući sebe i svoje zvanje profesora, kao i svoju znatiželju vječnog učenika, svakako ću se nastaviti školovati i informirati o web marketingu, a znanje stečeno na WMA uveliko će mi pomoći da nastavim s radom na svojoj stranici NAGRADNO I BESPLATNO koja svakim danom ima sve više pregleda, pa se nadam da ću uz Vaše znanje i prema Vašem novom sloganu, nešto i profitirati. 

 

Ne čekajte posljednji trenutak, odluku o upisu na WMA donesite već danas.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.