Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Napredni SEO za developere & dizajnere

Zanima Vas SEO, ali u nedostatku literature na našem jeziku i u moru literature na engleskom jeziku se niste mogli snaći ili niste imali vremena? U ovom seminaru Vam nećemo objašnjavati zašto Vam treba SEO i zašto je to najbolja marketinška metoda online, nego ćemo na temelju SEO osnova pokazati na primjerima ozbiljnih web projekata kako se SEO radi po "školski" u detalje.

Trajanje: 5 školskih sati
Način izvođenja seminara: predavanja, grupna diskusija
Broj polaznika: 10+

Ukoliko ste svjesni da su najbitniji onpage faktori - Title tag, H1 tag i URL, mi ćemo Vam pokazati kako napisati najbolje URL-ove i tagove, pa čak i ako imate tisuće podstranica koje su pod Vašim nadzorom. Naučit ćete kako izbjeći dupli sadržaj i kako pravilno raspodjeliti link juice. Uz to pokazat ćemo Vam kako pravino koristiti nofollow i noindex tagove, kako napraviti optimalne sitemapove i pripremiti vas na veliki nadolazeći update, tako što ćemo Vam pokazati za što služe rich snippeti i kako ih iskoristiti od prvog dana.

Napravit ćemo kratki pregled važnih onpage faktora i na njima se zadržati, ali onda ćemo se posvetiti detaljima. Predstavit ćemo također nekoliko SEO alata koje možete koristiti za analizu Vaše web stranice, kako strukture, tako i trenutnog SEO utjecaja. Predstavit ćemo i alate za analizu konkurencije, te pokazati kako ispravno čitati SEO signale. Osvrnut ćemo se također na automatizaciju tih procesa te korištenje API-ja za izradu inhouse alata koji mogu davati čak live pregled stanja nadležnima. U to pripadaju i društveni mediji tj. kako ih ispravno koristiti za SEO te kako ih ispravno mjeriti kod sebe i kod konkurencije.

Tko bi trebao doći?

Svaki dio ćemo pokazati kako se radi manualno, te kako možete automatizirati te procese, ukoliko imate programersko znanje. Preduvjet za pohađanje ovog seminara je svakako stabilno znanje iz HTML-a, a ukoliko znate programirati, to će Vam biti itekako korisno, no nije nužno da biste potpuno razumjeli bit gradiva. Mogu sudjelovati i web dizajneri, jer će napokon moći razumjeti zašto neke stvari moraju biti napravljene na određen način, da bi se uklopile u SEO.

Raspored

10:00 Uvod u napredne SEO strukture
11:45 pauza
12:00 Napredna SEO onpage optimizacija
12:45 pauza
13:00 Analiza SEO konkurencije kroz automatizme
14:30 kraj

Cijena

Cijena za jednog polaznika iznosi 1.000,00 kn + PDV. Za sve polaznike pripremili smo popuste.

Prijava na seminar

Prijavite se putem on-line obrasca ili prijavnice.