Kako pretvoriti posjetitelja u kupca?

Time on site? Bounce rate? CTR? Kada imate webshop sve ovo je nebitno. Jedino što mjerite je prodaja i prodajni rezultati. Saznajte što Vaši kupci žele kupiti od Vas i kako žele kupiti. Povećajte konverziju tj. pretvorite posjetitelje Vaše web stranice u nove kupce, pristupite im putem interneta na pravi način.


No kako do tih rezultata? Kako do prodaje? Kako povećati prodaju? Koliko uložiti u marketing i koji je dobar ROI? 

Ovo su samo  su neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti na edukaciji. 

Predavač: Popis predavača

Trajanje: 5 školskih sati
Datum i vrijeme održavanja, lokacija: pogledajte program edukacija
Način izvođenja seminara: predavanja, primjeri, grupna diskusija
Polaznika u grupi: 10+

Program

Svaka tema koja se obrađuje započinje teoretskim uvodom nakon čega slijedi analiza primjera i diskusija s predavačem o konkretnim situacijama polaznika seminara.

Polaznici ovog seminara mogu aktivno sudjelovati u učenju i grupnoj diskusiji gdje predavač izravno odgovara na njihova pitanja. Znanja koja polaznici dobiju na seminaru moći će odmah sljedeći dan primjeniti u svom web poslovanju.

Tko bi trebao doći?

Svi oni koji imaju vlastitu web trgovinu, a žele povećati broj kupaca i transakcija. Svi koji rade u prodaji ili marketingu tvrtke s online prodajom. Svi koji putem weba nude rezervaciju ili booking, u više različitih djelatnosti, uključujući trgovinu (B2B i B2C), bankarstvo, turizam, telekomunikacije, poduzetništvo. I mnogi drugi.

Cijena

Cijena za jednog polaznika iznosi 1.000,00 kn + PDV. Za sve polaznike pripremili smo popuste.

Prijava na seminar

Prijavite se putem on-line obrasca ili prijavnice.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.