Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa

Google Analytics osim jednostavne statistike o broju posjeta, vremenu provedenom na stranici ili broju učitanih stranica može ponuditi i puno kompleksnije podatke.

Ako imate web trgovinu i mjerite prodaju pomoću Google Analyticsa, možete izmjeriti ROI za određenu ključnu riječ, banner ili oglas na Facebooku. Također pomoću Multi - Channels izvještaja možete izmjeriti ROI za pojedni kanal kojim je vaš kupac došao na web stranicu. 

Ako vam se sve ovo čini zanimljivo, tu su još i ciljevi, događaji, napredni segmetni...sve to samo da što bolje donesete odluku gdje uložiti kada je u pitanju internet marketing. 

Predavač: Popis predavača

Trajanje: 10 školskih sati
Datum i vrijeme održavanja, lokacija: pogledajte program edukacija
Način izvođenja seminara: predavanja, primjeri, grupna diskusija, praktični rad
Polaznika u grupi: 10+

Program

Svaka tema koja se obrađuje započinje teoretskim uvodom nakon čega slijedi analiza primjera i diskusija s predavačem o konkretnim situacijama polaznika seminara.

Tko bi trebao doći?

Svi oni koji imaju vlastitu web trgovinu, a žele povećati broj kupaca i transakcija. Svi koji rade u prodaji ili marketingu tvrtke s online prodajom. Svi koji putem weba nude rezervaciju ili booking, u više različitih djelatnosti. Bilo da ste web poduzetnik, webmaster, zaposlenik sektora web marketinga, account manager u marketinškoj agenciji, ili samo želite naučiti više o analiziranju prikupljenih podataka u svrhu povećanja ROI-a.

Cijena

Cijena za jednog polaznika iznosi 1.600,00 kn + PDV. 

Prijava na seminar

Prijavite se putem on-line obrasca ili prijavnice.

Za sve koji žele znati više

Preporučamo da posjetite konferencije i ostale seminare iz programa

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.