Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Druminar - osnove

Seminar o društvenim mrežama u poslovanju

Danas kada je marketing interaktivniji nego ikad prije i kada je postalo izuzetno jednostavno složiti marketinšku kampanju kroz društvene medije (Facebook, Linkedin, Twitter te nekolicinu regionalnih društvenih mreža, blogova i foruma) - mnogi "klasični" marketingaši se znaju izgubiti u šumi novih pojmova i interaktivnih mogućnosti Interneta. Često su njihove kampanje tek djelomično iskorištene, a ponekad ni toliko.

DruminarFejs, Twitter, blogovi, profili... Tko se više može snaći u tome? Što možete napraviti sa svim tim mrežama i alatima? Kako se oglašavati? Kako graditi brand? Kakav Vam je ROI? Što i kako s on-line identitetom?

Ovaj seminar nudi odgovore na sva ta pitanja. Vrijeme je da ih i Vi saznate.

Predavači: Popis predavača

Trajanje: 5 školskih sati
Datum i vrijeme održavanja, lokacija: pogledajte program edukacija
Način izvođenja seminara: predavanja, interkacija u grupi, primjeri

Tko bi trebao doći?

Program seminara namijenjen je poslovnim ljudima (ali svima koji privatno koriste Facebook i Twitter ili imaju blog), a nisu svjesni svih marketinških mogućnosti koje im omogućavaju ovi društveni mediji. Također, ovo je odlična podloga za edukaciju djelatnika iz marketinga koji će usvojiti nova saznanja o društvenim medijima i njihovim marketinškim dosezima.

Program

Program radionice će biti podijeljen u slijedeća četiri dijela, s kraćim pauzama između pojedinih dijelova. Svaki dio vezan je uz pojedinu mrežu i vođenje marketinške kampanje na njoj. U praksi - primjenite sva četiri pristupa paralelno!

1. FACEBOOK - Tko još nema profil na Fejsu?

Jedna od planetarno najpopularnih društvenih mreža iznimno je zanimljiva marketinška platforma s nevjerojatnim mogućnostima oglašavanja. U ovom dijelu seminara proći ćete kroz osnove Facebooka, izrade i promocije stranica, osnivanje i upravljanje grupama, kreiranje strategija za oglašavanje na Facebooku i mogućnostima koje nudi oglašavanje putem aplikacija. Također ćete vidjeti najuspješnije i one manje uspješne marketinške kampanje na Facebook-u.

2. TWITTER - Čemu sva ta frka oko 140 znakova?

Baš to ćete saznati u dijelu seminara koji obrađuje Twitter. Otkrit ćete kako, zašto i kakav profil te home page kreirati, koja je razlika u korištenju privatnih i poslovnih profila, kako twittati na svakom od njih, koga pratiti, a koga blokirati, što znači #hashtag, trending topic, retweet i još puno toga. Otkrit ćemo Vam koje su najkorištenije i najkorisnije aplikacije i servisi pratitelji najpoznatije svjetske platforme za tzv. microblogging, kako se promovirati, ali i koje bi greške svakako trebali izbjeći.

3. LINKEDIN - Poslovnjaci svijeta, okupite se!

Ova društvena mreža, prvenstveno namijenjena profesionalcima i poslovnjacima, pruža daleko više mogućnosti i koristi no što većina ljudi misli. Stoga će ovaj dio seminara biti rezerviran za upoznavanje svih kutaka svijeta LinkedIn-a - od izrade profila, networkinga, pretraživanja, izgradnje osobne prezentacije ili prezentacije tvrtke, pronalaženje i davanje odgovora na pitanja pa sve do dobrih starih osnova - temeljnih pravila ponašanja.

4. BLOG - Još nemaš blog?

Prije nekoliko godina pravi hit, a posljednih godina na zalazu, blog još uvijek ima puno neiskorištenog potencijala, pogotovo u Hrvatskoj. Stoga ćete se prvo posvetiti osnovama blogiranja i nepisanim pravilima ponašanja. Nakon toga ćete saznati kako pisati uspješan blog, kako ga povezati s ostalim servisima i ono najvažnije - kako postati popularan u blogosferi.

Što ćete naučiti?

DruminarPridružite nam se kako biste:

  • povećali broj posjeta svojih web stranica,
  • poboljšali prodaju u svom web shop-u ili
  • osnažili svoj online identitet u promotivne svrhe.

Prijava na seminar

Prijavite se putem on-line obrasca ili prijavnice.

Cijena

Cijena za jednog polaznika iznosi 1.000,00 kn + PDV. Za sve polaznike pripremili smo popuste.