Najočekivanija konferencija 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)'

Ovogodišnja konferencija 'Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)' dobar je način da usvojite najnovija znanja iz područja internetskog marketinga te da upoznate nove poslovne kontakte, a za vas će predavati specijalisti za internet marketing, najbolji hrvatski stručnjaci, autoriteti internet marketinga, opetovano nagrađivani  titulama 'TOP5 predavač' koje im je dodjelila publika na prošlogodišnjim konferencijama.

REGISTRIRAJTE SE za dolazak na cjelodnevnu konferenciju koja će vam dati direktan puls svjetskih događanja iz internet marketinga; znanja, taktike, strategije i studije slučaja koje su vam potrebne da biste ostali 'naoštreni', a svoj posao vodili s performansama najboljih u Hrvatskoj.

Iza organizatora konferencije 'Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga' staž je od 7 godina bavljenja konferencijama, sajmovima i edukacijama s temom internet marketinga. Orjentiranje na najnovija svjetska znanja i profesionalno prenošenje na sudionike konferencije rezultati su koji će vam neosporno donijeti uspjeh na vašem poslovnom planu.

Konferencija se održava cijelog dana, u četvrtak, 19.03. u The Movie Pub-u u Zagrebu, a cilj je osnažiti vaše poslovanje i inspirirati vas uz pomoć lidera internet marketinga kojima je želja pomoći vam osvježiti i ojačati vaš biznis, potaknuti vas na nove smislene akcije, optimizaciju posla i promišljanja uz ekspertize osmišljene konkretno za vas.

REGISTRIRAJTE SE odmah kako ne biste trošili novac i vrijeme na pogrešne stvari i time doveli svoje poslovanje u 'slijepu ulicu'. Prilika je da podijelite svoje ideje i najbolja iskustva, ali ih i dobijete od ostalih sudionika, kao i od predavača koji će vas kroz dinamična i provokativna predavanja potaknuti na razmišljanja i nužne promjene u svakom danu vašeg posla.

Ako ste dio internet marketing strukture u maloj, srednjoj ili velikoj tvrtki ili pak u svom vlastitom biznisu, samouvjereni veteran ili tek nesiguran početnik, nemojte dozvoliti da vas veliki kotač internet marketing industrije potisne na dno; prisustvujte konferenciji koja će vas educirati i inspirirati za teme o kojima želite znati više prije konkurencije.

Masterweb nagrada

Dio konferencije je i Masterweb natječaj na koji se možete prijaviti do 1.03., a očekuju vas 3 natjecateljske kategorije: 

Najbolje internet bankarstvo
Najbolja foto-galerija
Najbolji servis za online prodaju ulaznica

Prilika je da osvojite Masterweb nagrade dodijeljene uživo na dan konferencije te se predstavite i promovirate pred publikom. 

Ekskluzivne akcijske cijene ulaznica su u prodaji do subote 28.02. uz koje štedite 600 kn, a samo za čitatelje koji se PRIJAVE do navedenog datuma upisom koda 'W2015-ML', očekuje dodatan popust od 10% na akcijsku cijenu!

-- NAGRADNI NATJEČAJ --

Napišite u komentar zašto baš vama treba edukacijska konferencija 19.03., a 2 najinteresantnija odgovora po odabiru redakcije dobivaju 2 besplatne ulaznice za dan koji će izoštriti vaš pogled na internet marketing uz novi dašak ideja dobiven od najboljih među najboljima u našoj zemlji.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.